Assetto Corsa oynayanlar

hala oynayan var mı ? bence 7/24 açık server olsun 2kişide olsa tadı çıkar ben oyunu yarın alıcam 24TL olmuş steam'de yükleyebilirsem yarın girebiliriz

Beyler, oyunu şuan için para verip alma ihtimalim yok. Zaten test etmeden de para verip alamam. Şimdilik torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Online oynayamam belki ama single player olarak da oynayabilirim problem yok. Torrent'ten indirmeye değer mi tavsiye eder misiniz ?

Pist gayet başarılı. Online girilebiliyor. Server açık. 28 araba, hepsi de M235i Racing.
otopark.com - istanbul park gibi bişey adı.
pass: 159753

Girecek olan olursa burdan yazsın beraber girelim

ya arkadaş oyunu yükledim direksiyonum G27 ayar felan yaptım dedim bi denemelik yavaş giderken eşşek ölüsü gibi ağır hızlı giderken üflesem dönücek direksiyon bide çok ayrıntılı oyunu çok beğendim efsane ama şu kontrolleri bi yapamadım Türkçe yama indirip yapıcam laferrari aldım 150 ile gidiyorum araba kendi kendine sağa sola kayıyor felan :D yada 300le gittimde benimmi haberim yoktu :P mustang aldım araba dönmüyor ölesiye kafadan kayıyor dicemde böylede olmaz devir çeviremiyor baştan ayar çekmek lazım :D

Beyler, oyunu şuan için para verip alma ihtimalim yok. Zaten test etmeden de para verip alamam. Şimdilik torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Online oynayamam belki ama single player olarak da oynayabilirim problem yok. Torrent'ten indirmeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
torrentten indirilen oyunların çoğunda virüs oluyor ama size kalmış indirmek torrenti 2sene önce bıraktım deneyip direk silin kalmasın bilgisayarınızda ama emin olun paranızın hakkını veriyor bence bu klavyeyle oynanacak bir oyun değil.

torrentten indirilen oyunların çoğunda virüs oluyor ama size kalmış indirmek torrenti 2sene önce bıraktım deneyip direk silin kalmasın bilgisayarınızda ama emin olun paranızın hakkını veriyor bence bu klavyeyle oynanacak bir oyun değil.
Virüs konusunda problem yok, ben torrent'ten indirdiğim oyunlarda şuana kadar hep güzel sonuçlar aldım. Ama indirmeye değer mi o noktada bilemedim işte. Klavye olması çok problem değil, zaten bu zamana kadar oynadığım tüm simulasyon oyunlarını klavyede oynadım. Sadece oyun güzel mi ve indirmeye değer mi onu merak ettim açıkçası. Ama denemeye değer gibi gözüküyor.