hala oynayan var mı ? bence 7/24 açık server olsun 2kişide olsa tadı çıkar ben oyunu yarın alıcam 24TL olmuş steam'de yükleyebilirsem yarın girebiliriz
Tabi ki oynuyoruz halahala oynayan var mı ? bence 7/24 açık server olsun 2kişide olsa tadı çıkar ben oyunu yarın alıcam 24TL olmuş steam'de yükleyebilirsem yarın girebiliriz
İstanbul Park'ın ACU versiyonunu deneyin. Neredeyse offical pistler kadar kaliteli bir mod. Sanırım başka bir oyundan riplenmiş. Hatasız diyebilirim.çok uzun süredir geliştirilmiyor. virajlarda falan sıkıntı var, gerçeği tutmuyor.
Nurburgring gp de falan cup düzenleyebiliriz kalabalık sağlanırsa
Teşekkürler, bunu görmemiştim. Hemen deneyeceğimİstanbul Park'ın ACU versiyonunu deneyin. Neredeyse offical pistler kadar kaliteli bir mod. Sanırım başka bir oyundan riplenmiş. Hatasız diyebilirim.
https://dirt3liverytr.wordpress.com...stanbul-park-assetto-corsa-acu-istanbul-park/
Assetto Corsa + Dream Packs satın almalısın.Bi şey soracağım.Oyunu alınca direk dream pack 1 geliyor mu?
Ben de aldım onu da biraz pişman oldum. Nerdeyse bütün araçların direksiyonu sağ tarafta. Sola almanın bir yolu var mı ben bulamadım?Dayanamadim gittim japanese packi aldim![]()
hiçbir fikrim yok valla hocam beni rahatsız etmedi şahsen ae86 dediginin direksiyon sağda olmalıBen de aldım onu da biraz pişman oldum. Nerdeyse bütün araçların direksiyonu sağ tarafta. Sola almanın bir yolu var mı ben bulamadım?
sola almanın yolu yok ama bence sağda olması daha güzel hissiyat veriyorBen de aldım onu da biraz pişman oldum. Nerdeyse bütün araçların direksiyonu sağ tarafta. Sola almanın bir yolu var mı ben bulamadım?
bunu deneyelim derseniz indirin akşama server kurup girelim istanbul parktaİstanbul Park'ın ACU versiyonunu deneyin. Neredeyse offical pistler kadar kaliteli bir mod. Sanırım başka bir oyundan riplenmiş. Hatasız diyebilirim.
https://dirt3liverytr.wordpress.com...stanbul-park-assetto-corsa-acu-istanbul-park/
aramızda deneyen varmı ? online oynayabiliyorsak olur bencebunu deneyelim derseniz indirin akşama server kurup girelim istanbul parkta
şu anda server kurmayı denedim. serverda problem gözükmüyor. oyuna girip deneyeceğimaramızda deneyen varmı ? online oynayabiliyorsak olur bence
torrentten indirilen oyunların çoğunda virüs oluyor ama size kalmış indirmek torrenti 2sene önce bıraktım deneyip direk silin kalmasın bilgisayarınızda ama emin olun paranızın hakkını veriyor bence bu klavyeyle oynanacak bir oyun değil.Beyler, oyunu şuan için para verip alma ihtimalim yok. Zaten test etmeden de para verip alamam. Şimdilik torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Online oynayamam belki ama single player olarak da oynayabilirim problem yok. Torrent'ten indirmeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
Virüs konusunda problem yok, ben torrent'ten indirdiğim oyunlarda şuana kadar hep güzel sonuçlar aldım. Ama indirmeye değer mi o noktada bilemedim işte. Klavye olması çok problem değil, zaten bu zamana kadar oynadığım tüm simulasyon oyunlarını klavyede oynadım. Sadece oyun güzel mi ve indirmeye değer mi onu merak ettim açıkçası. Ama denemeye değer gibi gözüküyor.torrentten indirilen oyunların çoğunda virüs oluyor ama size kalmış indirmek torrenti 2sene önce bıraktım deneyip direk silin kalmasın bilgisayarınızda ama emin olun paranızın hakkını veriyor bence bu klavyeyle oynanacak bir oyun değil.