Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğma buyume. aıle buyuklerınden sure gelen karsıyaka aksoy mahallesı tas evde buyudum. soylemekte sakınca gormuyorum cunku bu sene yıkıldı ev.

Oo hemde karşıyaka, KArşıyaka spor kulübünü sevmem ama semt olarak severim :p Tanıdıklarım falan da var karşıyakada, amcamın da evi var bi ara karşıyakada yaşadı da neresinde onu bilmiyorum istanbulda yaşıyor bi süredir

İşte sen o yaz akşamları kaleiçine bi gir o nem cihazları nasıl güzelleştiriyor etraf cıvıl cıvıl, ay tenli :D

antalyaya 2 defa geldim birinde çocuktum hatırlamıyorum, öteki3 sene kadar önceydi nisan sonu mayıs başıydı o zaman bile nemden sövmüştüm, göynük'e gelmiştim merkeze falan da uğradık o mevsimde o nem fazla :))

Alışıyorsunuz ama bir süre sonra ben bu yaz taşındım ilk gece uyuyamamıştım sonraki geceler de uyuyamadım ama olsun yine alıştık biraz. :D

Hakan abim abilerin gülü bi kere de kadın deyince güzel bi tepki ver nolur hep konuyu değiştiriyon sanki biz sayko abazaymışız gibi hissettiriyon bize gözünü sevdiğimin :oops: hayır bi de seviyesiz cümleler de kurmuyorum bak senin için ay tenli diyorum edebiyata bağlıyorum

Hakan abim abilerin gülü bi kere de kadın deyince güzel bi tepki ver nolur hep konuyu değiştiriyon sanki biz sayko abazaymışız gibi hissettiriyon bize gözünü sevdiğimin :oops: hayır bi de seviyesiz cümleler de kurmuyorum bak senin için ay tenli diyorum edebiyata bağlıyorum

Hahahahaahahahah :D Ciddi ilişkiler peşindeyiz karşim ben sevecem 6 ay sonra evlenecem, eskiden şair olan bi adamdan öff karıya bak beee gibi bi cümle mi bekliyorsun ? Haklısın o tür cümleler de kuruyoruz :D :D :D ama yani liseli tayfanın ağırlıklı olduğu forumda abartmamak gerektiğini geçtiğimiz günlerde acı tecrübe ile öğrendim kendilerini kaybediyorlar salyalar aka aka nerde nerde diye koşturan tipler görüyorum forumun sokaklarında :D :D

Hahahahaahahahah :D Ciddi ilişkiler peşindeyiz karşim ben sevecem 6 ay sonra evlenecem, eskiden şair olan bi adamdan öff karıya bak beee gibi bi cümle mi bekliyorsun ? Haklısın o tür cümleler de kuruyoruz :D :D :D ama yani liseli tayfanın ağırlıklı olduğu forumda abartmamak gerektiğini geçtiğimiz günlerde acı tecrübe ile öğrendim kendilerini kaybediyorlar salyalar aka aka nerde nerde diye koşturan tipler görüyorum forumun sokaklarında :D :D
Yav hep Ceyhun abi o bizi kötü temsil ediyor mevzuyu. :D

Hakikaten ya nerde?

Aslında haklısın da şimdi biz bizeyiz yine de sen bilirsin:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...