doğma buyume. aıle buyuklerınden sure gelen karsıyaka aksoy mahallesı tas evde buyudum. soylemekte sakınca gormuyorum cunku bu sene yıkıldı ev.
Oo hemde karşıyaka, KArşıyaka spor kulübünü sevmem ama semt olarak severim

doğma buyume. aıle buyuklerınden sure gelen karsıyaka aksoy mahallesı tas evde buyudum. soylemekte sakınca gormuyorum cunku bu sene yıkıldı ev.
Antalya İzmirden daha güzelmiş bi kere biliyo muydunuz![]()
İşte sen o yaz akşamları kaleiçine bi gir o nem cihazları nasıl güzelleştiriyor etraf cıvıl cıvıl, ay tenlinem çok nem![]()
İşte sen o yaz akşamları kaleiçine bi gir o nem cihazları nasıl güzelleştiriyor etraf cıvıl cıvıl, ay tenli![]()
Hakan abim abilerin gülü bi kere de kadın deyince güzel bi tepki ver nolur hep konuyu değiştiriyon sanki biz sayko abazaymışız gibi hissettiriyon bize gözünü sevdiğiminhayır bi de seviyesiz cümleler de kurmuyorum bak senin için ay tenli diyorum edebiyata bağlıyorum
Yav hep Ceyhun abi o bizi kötü temsil ediyor mevzuyu.HahahahaahahahahCiddi ilişkiler peşindeyiz karşim ben sevecem 6 ay sonra evlenecem, eskiden şair olan bi adamdan öff karıya bak beee gibi bi cümle mi bekliyorsun ? Haklısın o tür cümleler de kuruyoruz
![]()
![]()
ama yani liseli tayfanın ağırlıklı olduğu forumda abartmamak gerektiğini geçtiğimiz günlerde acı tecrübe ile öğrendim kendilerini kaybediyorlar salyalar aka aka nerde nerde diye koşturan tipler görüyorum forumun sokaklarında
![]()
![]()
Hakikaten ya nerde?HahahahaahahahahCiddi ilişkiler peşindeyiz karşim ben sevecem 6 ay sonra evlenecem, eskiden şair olan bi adamdan öff karıya bak beee gibi bi cümle mi bekliyorsun ? Haklısın o tür cümleler de kuruyoruz
![]()
![]()
ama yani liseli tayfanın ağırlıklı olduğu forumda abartmamak gerektiğini geçtiğimiz günlerde acı tecrübe ile öğrendim kendilerini kaybediyorlar salyalar aka aka nerde nerde diye koşturan tipler görüyorum forumun sokaklarında
![]()
![]()
Aslında haklısın da şimdi biz bizeyiz yine de sen bilirsinHahahahaahahahahCiddi ilişkiler peşindeyiz karşim ben sevecem 6 ay sonra evlenecem, eskiden şair olan bi adamdan öff karıya bak beee gibi bi cümle mi bekliyorsun ? Haklısın o tür cümleler de kuruyoruz
![]()
![]()
![]()
![]()
Yav hep Ceyhun abi o bizi kötü temsil ediyor mevzuyu.![]()
Hakikaten ya nerde?
Aslında haklısın da şimdi biz bizeyiz yine de sen bilirsin![]()
Hakan +1
Olm sen yaşından olgun davranıyosun zaten yeminle lisedeki halimi görüyorum sendeBen de bazen sapıtıyorum da kız mevzusunda ben alttan alırım.
Ben arşiv olayını bilmiyorum o mevzu nedir ?![]()
Olm sen yaşından olgun davranıyosun zaten yeminle lisedeki halimi görüyorum sende