Güzelmiş, peki çok uluslu bir gemide mi çalşıyorsun yoksa Türk gemisi mi? Olanaklar nasıl? Mesleği biraz anlatsana.Piri reisten
Güzelmiş, peki çok uluslu bir gemide mi çalşıyorsun yoksa Türk gemisi mi? Olanaklar nasıl? Mesleği biraz anlatsana.Piri reisten
Meslegin pek anlatilacak yani yok. Turk firmasi bile olsa gemiler yabanci bayrakli oluyor vergi yuzunden.olanaklar derken bi olanagin yok acik denizdesin iste. Ben yabanci personelle hic calismadim ama .Güzelmiş, peki çok uluslu bir gemide mi çalşıyorsun yoksa Türk gemisi mi? Olanaklar nasıl? Mesleği biraz anlatsana.
Okurkendi o. Yazlari 1 ay sadece beyaz giyilir geri kalan hep siyah ama@pulusoglu reis sen de simdi bembeyaz giyiniyosun apoletini takıyosun falan senin şeklin de ayrı hee
Senin meslek ne ya bilmiyorum ben![]()
Hayırlısı olur İnşallah, birden çok meslek bilmek iyidir ya.maden mühendisliği okudum, 4 sene organizatörlük ve sanatçı menajerliği yaptım, şu an katip olmak üzereyim
Olsun o da güzel apolet ayrı hava katıyorOkurkendi o. Yazlari 1 ay sadece beyaz giyilir geri kalan hep siyah ama
Orasi oyle tabi. Az kalp kirmadik . (Yalan yalan net yalan vallahi. )Olsun o da güzel apolet ayrı hava katıyor![]()
Hadi hadi her limanda ayrı sevgili olayı yok muydu denizcilerde ahdhahdhahshOrasi oyle tabi. Az kalp kirmadik . (Yalan yalan net yalan vallahi. )
Hayırlısı olur İnşallah, birden çok meslek bilmek iyidir ya.
Vakit yok ciddi ciddi. Aldatmak isteyende her turlu vakit bulur yapar bence. Genellemelere aldanmayalim lutfen sonra kiz vermiyorlar ayip ayipHadi hadi her limanda ayrı sevgili olayı yok muydu denizcilerde ahdhahdhahsh
Vakit yok ciddi ciddi. Aldatmak isteyende her turlu vakit bulur yapar bence. Genellemelere aldanmayalim lutfen sonra kiz vermiyorlar ayip ayip
Şöyle bir resmini koyda bakalım uyar mı uymaz mıBeyler ne diyonuz fazla mı basit duruyo?
Gider mi bana?
Hoşuma gitti sanki
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...t-erkek-kislik-ceket-mont-reist1275-255555579
Bu arada o yukarıdaki beyler yazısını yanlislikla yolladım şey yapmayın adhahdhs
Ulen güzel mi değil mi sen onu söyle yeterŞöyle bir resmini koyda bakalım uyar mı uymaz mıGüzele ne yakışmaz