Sen denizci ben havacı ikimizi de bu isler yaşlandırdı kabul et @pulusogluAbi yasliliktan karistirdin bence
Sen denizci ben havacı ikimizi de bu isler yaşlandırdı kabul et @pulusogluAbi yasliliktan karistirdin bence
İdare ediyorum ya, büte kaldım ders çalışmaya çalışıyorum.aaaleykümselam hava buz takılmaca senden naber ?
hahaha .En yaşlınız benimdir herhalde,kafa olarak çok yorgun hissediyorum kendimi
Bölüm ne reis nerde okuyonİdare ediyorum ya, büte kaldım ders çalışmaya çalışıyorum.
Evet öyle zaten de yorgun hissediyorum kendimi hep ya19 yazıyo profilinde![]()
Burdurdayım, veteriner fakültesi.Bölüm ne reis nerde okuyon
Abi birimiz evli barkli birimiz degil ben gomlegimi asmadim askiya dahaSen denizci ben havacı ikimizi de bu isler yaşlandırdı kabul et @pulusoglu
Yildizlar karmasi gibiyiz vallahiben de yerin dibinden![]()
Ya benim direkten döndü, az daha kaptanlık seçiyordum. Babam en son güzel bir konuşma yaptı, sonrasında veteriner fakültesini yazdık işteAbi birimiz evli barkli birimiz degil ben gomlegimi asmadim askiya dahasaka bi yana insan mantikli meslekler secer. Benim ne isim var gemilerde.
Niye yav sevmiyon mu sen ne is yapıyodun tam olarak unuttum vallaAbi birimiz evli barkli birimiz degil ben gomlegimi asmadim askiya dahasaka bi yana insan mantikli meslekler secer. Benim ne isim var gemilerde.
Ulan en sonunda makinacı olmayan biri ile karsilastim forumda bunlarin alaci makinaci ahdhahdhahs
Guverteci 4. KaptanNiye yav sevmiyon mu sen ne is yapıyodun tam olarak unuttum valla
En temizini yapmis.Ya benim direkten döndü, az daha kaptanlık seçiyordum. Babam en son güzel bir konuşma yaptı, sonrasında veteriner fakültesini yazdık işte
Hangi üniversite mezunusun?Guverteci 4. Kaptan
Senin meslek ne ya bilmiyorum benhe yav gençlerin alayı makinacı![]()
Meslek skalası epey geniş ama, madencisinden denizcisine makinacısına havacısına baytarına herşey mevcut
ben zaten 3 meslekle burdayım
![]()
Piri reistenHangi üniversite mezunusun?
Aklım kalmadı da değil amaEn temizini yapmis.
Gerek yokkk hic aklin kalmasin.Aklım kalmadı da değil ama![]()