@alfhonso aha biyiklari varmis yavas yavas resim ortaya cikiyor rahat ol haci konustugumuz gibi
asdfasfasdfahahahahahahah ben o konuda rahatım var sakal bıyık bi traş oluyorum 2 hafta rahatım

@alfhonso aha biyiklari varmis yavas yavas resim ortaya cikiyor rahat ol haci konustugumuz gibi
Bir kac daha onemli ayrinti yakalarsak kim oldugunu bulcaz bence orhan abinin yasadigi yer tamam evlide araba falan tamamasdfasfasdfahahahahahahah ben o konuda rahatım var sakal bıyık bi traş oluyorum 2 hafta rahatım![]()
![]()
Bir kac daha onemli ayrinti yakalarsak kim oldugunu bulcaz bence orhan abinin
Benle yasit galiba orhan abi89 90 mevzusu netleşirse ben bile abi olabilirim asdfasdf
Reis kimlik 90 kemik 8990lı mıydın sen 89 mu![]()
Militan gibi dolanıyorum yeter mi bu?@alfhonso aha biyiklari varmis yavas yavas resim ortaya cikiyor rahat ol haci konustugumuz gibi
Reis kimlik 90 kemik 89
Militan gibi dolanıyorum yeter mi bu?
Yasit olsakta agiz alisti be orhan abi diye diyeasdfasf ben 89 mayıs ama kimlik 89 eylülbenim militan mod sakal için 2 ay kesmemem lazım, bıyıklar zaten birleşmiyor
![]()
babyface diyen bi kız vardı onu kaçırmamam gerekiyodu
![]()
![]()
Eyvallah hocam. Yok devlet hastanesi acil servisin karşısında gri binalar var. Onların hemen arkasındaki otopark burası@CenkGs abi araba harbiden yakışıklı duruyor yav, fatih sitesi tarafı mı ben mi benzettim bilmiyorm ama zonguldak tipik don ayaz kar denizden gelen fırtına tipi![]()
![]()
Senin experi ikna etmen pek kolay değil hocam. Yani exper bir karar verecekse senin söyleyeceklerine göre değiştirmez emin ol. Servisin dediği gibi onlar konuşsun, senin adına baskı yapsın daha etkili olur. Experle konuşurken ters bi laf eder, sen de sinirlenirsin sonra ona göre rapor hazırlar.Acikcasi servis tanidik bi haftadir gidip geliyorum cevaplari tabiki onda suc siz merak etmeyin biz zorlariz oldu. E bu ne yani simdi. Oraya yollarin durumuyla gidemem ama eksperin numarasini oyle veya boyle alsam ne demem gerekir onu dusunuyorum
he karıştırdım o zaman özlediğimi fark ediyorum 67 plaka görünce bileEyvallah hocam. Yok devlet hastanesi acil servisin karşısında gri binalar var. Onların hemen arkasındaki otopark burası![]()
yolun düşerse buralara haber et unutmahe karıştırdım o zaman özlediğimi fark ediyorum 67 plaka görünce bile![]()
TAbi ki abi de yakın zamanda zor görülüyor yayolun düşerse buralara haber et unutma![]()
Hayırlısı olsun hocam, ne zaman yolun düşerse haber et yeterTAbi ki abi de yakın zamanda zor görülüyor yaHele ki işe başlarsam iice sıkıntı
)
Hayırlısı olsun hocam, ne zaman yolun düşerse haber et yeter![]()
Abi yasliliktan karistirdin bence@pulusoglu ben seni 24 yaşında biliyodum yav
hahaha .En yaşlınız benimdir herhalde,kafa olarak çok yorgun hissediyorum kendimiAleykum selam @Ugur bana yaşlı diyolar da bunlarla uğraşıyom işte görüyon
selamün aleyküm beyler napıyonuz![]()