fotoğraf atmıştın ya şuna benziyom diye ondan sordum sakalların ve bıyıkların gür ise temizliği zorduriki günde bir şampuan ile yıkıyom yağ kullanmadım hiç

Son düzenleme:
fotoğraf atmıştın ya şuna benziyom diye ondan sordum sakalların ve bıyıkların gür ise temizliği zorduriki günde bir şampuan ile yıkıyom yağ kullanmadım hiç
Yok lan yapar mıyım öyle bi seyoooo orhan baba dm yoluyla takipçilerini coşturuyor asdfasdfasfd
2 günde 1 yıkayıp gun icidne bol bol tarıyorum o yetiyorfotoğraf atmıştın ya şuna benziyom diye ondan sordum sakalların ve bıyıkların gür ise temizliği zordur![]()
reisim sen yetkili birine benziyon bu konuda şey dicem şmdi başkan saçlarımın siyah olmasına rağmen sakallarım turuncu niye2 günde 1 yıkayıp gun icidne bol bol tarıyorum o yetiyor
Alkol var mıreisim sen yetkili birine benziyon bu konuda şey dicem şmdi başkan saçlarımın siyah olmasına rağmen sakallarım turuncu niye
Benımbi arkakasim da öyle de onda doktora göründü alkolden dedj doktor o yüzden sey ettimyok daktır beysigara da yok
![]()
Akü yakın zamanda birkaç kere sıkıntı yaşamıştı. Değiştirmeye vakit bulamadım. Sonra akü sorunu düzeldi. Bugün sıkıntısız çalıştı araba ama olduğu yerden çıkartana kadar çok fazla uğraştım. En sonunda kürekle etrafını açtım arabanın.Akun yeniyse antifiriz varsa calisir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne anlamda topuklu ayakkabı panpa? Üstteki karın şekli olarak mı yoksa arabanın şekli olarak mı?topuklu ayakkabı havası var bunda bence
bilinen bir hastalığım var aşırı derecede laik'im bundan olabilir mi acepBenımbi arkakasim da öyle de onda doktora göründü alkolden dedj doktor o yüzden sey ettim![]()
reisim sen yetkili birine benziyon bu konuda şey dicem şmdi başkan saçlarımın siyah olmasına rağmen sakallarım turuncu niye
Akü yakın zamanda birkaç kere sıkıntı yaşamıştı. Değiştirmeye vakit bulamadım. Sonra akü sorunu düzeldi. Bugün sıkıntısız çalıştı araba ama olduğu yerden çıkartana kadar çok fazla uğraştım. En sonunda kürekle etrafını açtım arabanın.
Firsatiniz olursa takviye yaptirin bence degistirene kadar voltaji dusmesin
bilmiyom ailede sadece bende var anlam veremedimhayırdır her sabah kül mü sürüyonüniversitede ev arkadaşım vardı her sabah külü ıslatıp sürüyodu sakalına bıyığına harbidende olmuştu
![]()
Haa iyi kardesim calistiysa iyi bide onla ugrasmak zorunda kalmadinAkü yakın zamanda birkaç kere sıkıntı yaşamıştı. Değiştirmeye vakit bulamadım. Sonra akü sorunu düzeldi. Bugün sıkıntısız çalıştı araba ama olduğu yerden çıkartana kadar çok fazla uğraştım. En sonunda kürekle etrafını açtım arabanın.
Ne anlamda topuklu ayakkabı panpa? Üstteki karın şekli olarak mı yoksa arabanın şekli olarak mı?
Onu bende tam cikaramadim ya aklima ilk o geldiAkü yakın zamanda birkaç kere sıkıntı yaşamıştı. Değiştirmeye vakit bulamadım. Sonra akü sorunu düzeldi. Bugün sıkıntısız çalıştı araba ama olduğu yerden çıkartana kadar çok fazla uğraştım. En sonunda kürekle etrafını açtım arabanın.
Ne anlamda topuklu ayakkabı panpa? Üstteki karın şekli olarak mı yoksa arabanın şekli olarak mı?
Avrupa şıtandartlarında yaparız ağabey ayıp ettinyeri kazıp kanal yapmak daha güvenli geldi bana![]()
gerek yok, pascal prensibini kullanarak forumdan iri arkadaşları toplarız nolcak bir kaç saat ayakta beklerlerAvrupa şıtandartlarında yaparız ağabey ayıp ettin
Kaynakları sen yaparsan sıkıntı yok ne gerek var lifte 15 lira vermeye![]()
gerek yok, pascal prensibini kullanarak forumdan iri arkadaşları toplarız nolcak bir kaç saat ayakta beklerler![]()