HABER Volkswagen Grubu yeni Golf, Leon ve Octavia modellerini tanıttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
hocam ben de size onu söylüyorum. golf ün daha iyi olduğu yerleri saysak 3 ten çok daha fazla şey çıkar. nesnel en iyiden bahsediyoruz. daha çok doğruyu yapan daha iyidir bu kadar basit. fakat araba yol sesi alsın ben donanım isterim diyen birisinin öznel tercihi farklıdır o ayrı. ona bir şey diyemeyiz zaten. bu da olmalıdır zaten. yoksa herkes aynı şeyi alır. fakat nesnel en iyi en çok doğruyu yapan olduğu için golf olur her türlü. bu dediğim polo için de, bmw 3 için de geçerli.
pes edıyorum ben sanıyorum kı bunca sayfa boyunca ben kendımı yeterı kadar her markadan ornekleyerek herhangı bır markanın fanatıgı olmayarak her acıdan konuya katkı yaptıgımı dusunuyorum. su yorumunuzdan sonra sızı golf sevdanızdan ve bu yolda sıze ters gelen her konuya uzulerek ve maalesef goz gore gore hala golf demenızden sızın bu markaya sempatı duymanızdan cok sempatızanlık sevıyesıne gelmıs oldugunu anlamıs bulunmaktayım. ben bu sekılde bır yenılgıyı kabul ettı dıye bır dusunce oldugunu dusunmuyorum cunku ortada beyaz ve sıyah var ve sız grı rengını gormeyı red edıyorsunuz oysakı ben gokkusagının butun renklerını bılırım. sanırım demek ıstedıgım anlasılmıstır kı gelen kısısel tebrık mesajlarından anlasıldıgımı bılıyorum herkese ıyı forumlar.
 
Son düzenleme:

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
hocam sorunsuzluğa hiç girmeyelim o motorun ve şanzımanın sorunsuz hali bile rakiplerini biraz kullanan için ızdırapken sorunlu olmasını düşünemiyorum :D 120 hp atmosferik rezalet bir durum. sıkıştırma oranı falan diyorlar bir de. toyota 10 yıldır 132 hp atmosferiği kullanıyor. mazda amerikayı farklı yoldan bir daha keşfetmeye çıkmış
bir saniye cabuk gelmek sızın ıcın onemlıyse vay halınıze dıyeyım. her yere 1 sanıye cabuk gıtmek pek ıyı degıldır hayatın bazı konularından yola cıkarak :)
 

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,278
21,696
5,320
26
Avcılar-Darıca
@maximaorhan @alfhonso zuhahahah
IMG-20170118-WA0003.jpg
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
hocam bir saniye sıfırdan kalkınca değil ama 120 den 140 a çıkarken o 1 saniye oluyor 5 6. sonra yandan baya daha ucuz dizellerin de geçtiğini görünce sıkıştırma oranı yalan oluyor maalesef :)
5- 6- sanıye farkı bana vıdeolardan gosterebılme sansınız varmı ? daha ucuz dızeller gecer hocam gecılmek bır statu belırtısı degılkı. a3 u hem kullandım hem karsı tarafta bulundum ne ucuz arabalar gecıyor onuda bır bılsenız. ben muhendıs olarak cevap vereyım sıze sıkıstırma oranı guc ıcın yapılmamıstır yakıt az yakması en onemlı unsurdur ben sıze bunu bır vıdeo ıle anlatayımda yarın obur gun bahsederken baska forumda baska bırı sıze vıdeo ıle gostermesın.
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
hocam bu sıkıştırma oranı vs işin markayı seven için araştırma konusu. beğenmediğiniz tsi yi araştırsak içinden ooo denilecek ne teknolojiler çıkar. ben elime ulaşana bakarım. toyotanın 10 yıllık 132 hp liği hem az yakıyor hem daha güçlü. 2016 da adam bana sıkıştırma oranı pazarlamasıyla 120 hp atmosferik veriyor. sadece golf değil opel in de fordun da ne güzel motorları var. a3 ü de geçen olur ama a3 hantal hissettirmez. rakipleri içinde de rakipleri dışında da vasat artık bu motor gücü. tdi için de aynı şeyi düşünüyorum. onun motor gücünü dsg bertaraf edip rakiplerine yaklaştırıyor ama yenilenmesi gerek artık. ki yenilenecek de seneye.
yahu cıkar cıkmazmı yıllarca yag yaktı tsı tıpkı mazda rx8 gıbı ama tek farkı tsı lar daha gucsuzdu yag yaktılar ama haklarını veremedıler. rx8 ıse 1.3 ten 280 bg guc cıkardı mesela.bızler konussak neler neler cıkar .bu arada corolla daha gucsuz bırebır tecrube ettım o kadarda degıl . ben en hızlı c segmentı zaten demem ama corolla kadarda degıl.yahu var ne guzel motorları var hep dıyorum. kendımı mazda savunurken buldum ıyı olabılır mazda ama marka benım olmadıkca hıcbır markayı savunmam o yuzden konuyu kendı adıma kapatıyorum cunku her yol romaya cıkar sozu gıbı ıs gene beklentılere gelıyor ondada anne baba cocukta oldugu gıbı ayrısma yasıyoruz :)
 

RedLine

Profesör
11 Eyl 2016
257
349
1,395
İstanbul
Marka
MINI
konuyu buraya getıren ben degılım. bahsettıgın markaların hangısı sorunsuz unvanını alabıldı ? cıddı anlamda soruyorum sana. hepsının farları led evet bunu yapmayan bır dacıa var ama hepsı kullanıyor dıye aynı kalıte oldugunu dusunuyormusun ? and her teste ustune basa basa dedı bu konuda opel astra c segmentınde farları ıle neredeyse mukemmel demıstı. yanı her sakallıya baba dememek lazım. valla ben 4 sene normal kadran yerıne en azından head up kullanmayı yeglerım.teknolojıye ayak uydurmak lazım

Ben anlatamıyorum galiba...
Konu sorunsuzluk vs değil. Öncü olmak, ilk yapan olmak, standartları belirlemek.

Bugün hyundai'de bile led farlar, çift kavrama otomatik şanzıman varsa bu vw grubu araçların çıtayı yükseltmesinden dolayıdır demeye çalışıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: hikmetkara

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Ben anlatamıyorum galiba...
Konu sorunsuzluk vs değil. Öncü olmak, ilk yapan olmak, standartları belirlemek.

Bugün hyundai'de bile led farlar, çift kavrama otomatik şanzıman varsa bu vw grubu araçların çıtayı yükseltmesinden dolayıdır demeye çalışıyorum.
Olur oyle herkes mantikli alis veris yapacak diye bir kaide yok :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: GARAJ TV

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
yahu her şeye de tepki göstermeyin dostlar bir şeyi de kabul edin yahu. turbo motorlar b ve c segmentine tsi motorlarla geldi. çok daha üst seviye olan çift kavrama şanzımanlar yine onunla beraber geldi. yalıtım mevzusu golf 6 ya kadar c segmentinde bu kadar konuşulan bir konu değildi. auto hold yine bu segmentlerde ilk vw grubunda kullanıldı. adaptif cruize keza öyle. hadi donanımları geçiyorum. fakat motor şanzıman gibi devrim değişiklikleri hep vw grubu sağladı ve takip edildi. bunu da inkar etmeyin artık
küçük hacimli motorlarda 2008 de ilk opel in 1.6t 180bg liği ile geldi şimdi o motorda olmasaydı tsi bile konuşmuyor olacaktık :D çıtayı ne yükseltmiş opel :D
edit: ülkemiz vergisine uygun olanlar için konuştum bu arada.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım