115 lik atmosferiğe turbo ekleyip haram beygir üretmeyi başlatan da opeldownsizing i başlatan marka tsi lerle beraber vw lütfen berkayzaten diğerleri yapmadı demiyoruz biz. ama referans oldu diğerlerine. olay bu. arkadaş da onu demek istiyor zaten
115 lik atmosferiğe turbo ekleyip haram beygir üretmeyi başlatan da opeldownsizing i başlatan marka tsi lerle beraber vw lütfen berkayzaten diğerleri yapmadı demiyoruz biz. ama referans oldu diğerlerine. olay bu. arkadaş da onu demek istiyor zaten
kardeş şayet doğru diyorsan geçmiş olsun sana. bu grubun bütün ayıplı üretimlerini denk getirmişsin şansına. dalga geçmiyorum öyle anlaşılmasın gerçekten geçmiş olsun.
hocam ilk tekeri kim bulmuştu herkes onun ellerinden öperAhahahahah sesli guldumgene anlamazlar ugrasma
hocam ilk tekeri kim bulmuştu herkes onun ellerinden öper![]()
HİŞŞT. Daimler varken herkes sussun :S
bu arada size çok geçmiş olsun. benzer acıları Volvo arabamda yaşamıştım. arabayı 20000tlye alıp üstüne 40000tl masraf@maayyildiz
bu arada abartmadım. keşke yalan olsa..
evet motor atıldı diyebiliriz. sandık motor değil. revize edildi. şanzıman %90 oranında parça değişimine uğradı. ön takım değişti yahu değişmeyen şey yok be şimdi saymayayım. o günlere dönmek istemedim :/ o arabayı 2.el almıştık hepsi önceki sahiplerinin suçu sayılır.. size çok geçmiş olsun bende de dsg bir vag grup aracı var allah'a şükür bu sorunların hiçbiri yok. kimse yaşasın istemem. insan arabadan soğuyor. en son distribütör / usta sorumsuzluğundan sonra abim Mercedes'e tövbe etti şimdi BMW aracı var. Firmaların ve ithalatçıların daha fazla sorumluluk alması gerekir. Bazı şeylerin özrü olmaz. aksiyon almak gerekirSizin motor, şanzıman komple değişti galiba)
evet motor atıldı diyebiliriz. sandık motor değil. revize edildi. şanzıman %90 oranında parça değişimine uğradı. ön takım değişti yahu değişmeyen şey yok be şimdi saymayayım. o günlere dönmek istemedim :/ o arabayı 2.el almıştık hepsi önceki sahiplerinin suçu sayılır.. size çok geçmiş olsun bende de dsg bir vag grup aracı var allah'a şükür bu sorunların hiçbiri yok. kimse yaşasın istemem. insan arabadan soğuyor. en son distribütör / usta sorumsuzluğundan sonra abim Mercedes'e tövbe etti şimdi BMW aracı var. Firmaların ve ithalatçıların daha fazla sorumluluk alması gerekir. Bazı şeylerin özrü olmaz. aksiyon almak gerekir
amin. kimse düşmesin. ben bir kere düştüm onları yakıyordum. çok ufak bir sorundu. önceleri çok kibardım baktım güzellik ile olmuyor sonra biraz vites attım iki hafta altıma 0km araç verdiler. özür özür üstüne sorunu çözdüler. Maalesef bunlar klasik manzaralar artık.. İşini hakkı ile yapan iyi hizmet veren o kadar az ki..Valla Allah sizi doğuşun eline düşürmesin arkadaşım. Yoksa arabaya benzin döker yakarsınız)
hocam şurada küçük düzeltme yapayım. Mazda meşhur sıkıştırma oranını skyactiv teknolojisiyle filan pazarlarken iddiası 1.5 motordan 120hp alıp en güçlüsü olmak değil. Bu gücü alırken harcadığı yakıt çok az. O yönden verimi iyi. Bayilerde hep otm. şanzıman power sense donanımları test aracı olarak duruyor. Bir tanıdığımızda düz vitesi var, en fazla bizim 1.4 benzinli fiesta kadar yakıyor. 132 lik corolla, lpg takılmazsa ocağa incir dikerhocam sorunsuzluğa hiç girmeyelim o motorun ve şanzımanın sorunsuz hali bile rakiplerini biraz kullanan için ızdırapken sorunlu olmasını düşünemiyorum120 hp atmosferik rezalet bir durum. sıkıştırma oranı falan diyorlar bir de. toyota 10 yıldır 132 hp atmosferiği kullanıyor. mazda amerikayı farklı yoldan bir daha keşfetmeye çıkmış
Hocam zaten onca sayfa sonunda ıkı tarafında fıkrı degısmedı. benım zaten fıkırlerım bellı belırlı bır kımlıgım yok her konuda farklı goruslerle farklı markalar belırtebılırım cunku paramın karsılıgını hangısı ıyı verırse ona gıderım tabırı caızse marka karaktersızlıgım vardır bırıne asla bagımlı kalmam. dıger tarafta a dan z ye sevdıgı markanın her konuda en ıyısı oldugunu ıddaa edıyor.bu bır kısır dongu bana gore.hocam şurada küçük düzeltme yapayım. Mazda meşhur sıkıştırma oranını skyactiv teknolojisiyle filan pazarlarken iddiası 1.5 motordan 120hp alıp en güçlüsü olmak değil. Bu gücü alırken harcadığı yakıt çok az. O yönden verimi iyi. Bayilerde hep otm. şanzıman power sense donanımları test aracı olarak duruyor. Bir tanıdığımızda düz vitesi var, en fazla bizim 1.4 benzinli fiesta kadar yakıyor. 132 lik corolla, lpg takılmazsa ocağa incir diker
Hatta ailemizdeki 1.2tsi leon ile 2 araba uzun yol yaptılar beraber. Sakin sürüşte aynı yakıtı tüketmişler. Tsi'ın sıkıştırılsa nasıl yaktığını iyi biliyorumDiğer konularda tercihlerimi zaten daha önce paylaştığım için tekrar kalabalık etmek istemem burada. Bana müsade, çekileyim
![]()
çift kavrama olayında ise 1.4 dizel B segmenti araba da oldukça saçma buluyorum, faydasından çok zararı var ve çoğu kişi bu tarz araçlara koyulduğunda konfor için sanıyor buna da ayrı üzülüyorum, bu araba çok mu hızlı? hayır. Perforamansı? kötü. piste çıkıp süre mi kasacak? hayır. ee neden çift kavrama? çünkü firmanın bir şekilde parçadan para kazanması gerekiyor ve bunu çoğu kişi anlamıyor veya anlamak istemiyor.
Şu zamanda ki dizel motorlarda en çok sorun çıkaran parça ne? DPF.. ve Mazda teknolojisini geliştirerek dizel motorlarında DPF ihtiyacını kaldırdı. Kimse bunlara bakmıyor maalesef
mazda dizelde dpf ihtiyacını nasıl kaldırdı? Şimdi haberim oluyorahahahah insanlar halen led far bilmem ne ekran donanım peşinde, bilmiyorlar ki altta yapamadıkları şeylerin üstünü kapatmak için onlara başvuruyorlar, Focusa biniyorum berbat bir iç mekan kalitesi, koltuklar vasat, iç mekan bariz Golfün altında ama bu arabanın nesi iyi?
görünmeyen kısmı iyi arkadaşkarım.
çift kavrama olayında ise 1.4 dizel B segmenti araba da oldukça saçma buluyorum, faydasından çok zararı var ve çoğu kişi bu tarz araçlara koyulduğunda konfor için sanıyor buna da ayrı üzülüyorum, bu araba çok mu hızlı? hayır. Perforamansı? kötü. piste çıkıp süre mi kasacak? hayır. ee neden çift kavrama? çünkü firmanın bir şekilde parçadan para kazanması gerekiyor ve bunu çoğu kişi anlamıyor veya anlamak istemiyor.
Atmosferik motorlar yürümüyor diyor millet, otomobillerin ilk icadından bu zamana kadar atmosferik motorlar kullanıldı ve şimdi mi yürümüyor oldu? haa gidip 150 beygirlik turbo ile 120 beygirlik atmosferik arabayı kıyaslayıp atmosferik yürümüyor derseniz size gülerler.
Şu zamanda ki dizel motorlarda en çok sorun çıkaran parça ne? DPF.. ve Mazda teknolojisini geliştirerek dizel motorlarında DPF ihtiyacını kaldırdı. Kimse bunlara bakmıyor maalesef
eski bir hitler kullanıp daha sonra Turbo ve Superchargera sahip motora geçen insanın atmosferik motorlar için olumlu bir şey demesi tezat olurdubunlara sonuna kadar katılıyorum. sadece işaretlediğim kısımlara ama![]()
Tek sevdigim vag ci. Nedenide aha burada helal olsun.Ne VAG'mış arkadaş. 40 yıllık VAG'cıyım ben böyle birşey görmedim. VAG kusurları olan bir firma ve ben bunları kabul ederek, diğer markaların üstün olduğu noktaları da kabul ederek VAG'cılık yapıyorum. Abartmayın VAG'ı bu kadar.
eksik bilgi! .mazda dizelde dpf ihtiyacını nasıl kaldırdı? Şimdi haberim oluyorBir ara teknik bilgiler bölümünde konusunu aç da aydınlat hele. Biraz araştırayım, etraflıca hakim olursam ben bile açabilirim.