Güzelmiş abihee noldu ki
Güzelmiş abihee noldu ki
Bence mazdayi ovmeyelim eger bir gun su markayi vag severler bir anlarsa yarin obur gun her kose basinda gorurum forumda koru korune savunulur falan aman bak gozunu yiyeyim yapma birak onlar her konuda en iyisini vw zannetsinler.bak yol tutustan fire verdik millet kabullendi abi mazdaya helal falan diye eger motoruda boyle oversen biz seninle anlasamayizmazda nında performans iddiası yok
aslında korktuğum da o benim,Bence mazdayi ovmeyelim eger bir gun su markayi vag severler bir anlarsa yarin obur gun her kose basinda gorurum forumda koru korune savunulur falan aman bak gozunu yiyeyim yapma birak onlar her konuda en iyisini vw zannetsinler.bak yol tutustan fire verdik millet kabullendi abi mazdaya helal falan diye eger motoruda boyle oversen biz seninle anlasamayiz
dur sana geçen seneden kalma elimi atayım ahsahhashsnoluyo lan biriniz yumuş yumuş biriniz güzelmiş falan
benim iş hayatım kalem+kağıt+pc+fotokopi makinesi arasında geçiyo
e tabi eşimin aldığı kremleri kullanıyorum ondandır bi de
amway favori kremim
Bizim hayatta benzer abi ama elimizi gösterdiğimiz kaçıyor.noluyo lan biriniz yumuş yumuş biriniz güzelmiş falan
benim iş hayatım kalem+kağıt+pc+fotokopi makinesi arasında geçiyo
e tabi eşimin aldığı kremleri kullanıyorum ondandır bi de
amway favori kremim
az çok tahmin edebiliyorum nasıl bi şey ile karşılaşacağımı ama at bakalımdur sana geçen seneden kalma elimi atayım ahsahhashs
çare amwayBizim hayatta benzer abi ama elimizi gösterdiğimiz kaçıyor.
<3 <3 <3az çok tahmin edebiliyorum nasıl bi şey ile karşılaşacağımı ama at bakalım
vag bizi çok mu seviyor da düşkünü olalım Valla Leon'u beğenerek aldık. Ben de çok destekledim, dedim muz gibi araba. Nasılsa performans limit kasmayacaksınız falan filan...ne kadar vw sevmeyen varsa hep onlara denk gelmiş böyle arıza vs
Yalan söylüyorsuuuun vagı kötüleyemezsin alın muhafızlarvag bizi çok mu seviyor da düşkünü olalım Valla Leon'u beğenerek aldık. Ben de çok destekledim, dedim muz gibi araba. Nasılsa performans limit kasmayacaksınız falan filan...
Arka pandizot askısının tırnakları kırık şu anda. Showroomda nasıl kırılmadığına şaşırıyor insan, o kadar kötü bir tasarım. Orta konsoldaki hoparlör kapağı gibi yerin kenarlarında açılma var. Araba 2014. E ne diyelim şimdi...
Bizimkiler Leon'u uzatılmış garantisi bitmeden satıp o arkadaşlarının mazdayı temiz 2.el kapatmayı düşünüyorlar. Bakın dsg filan demiyorum, araba düz vites. Bu Leon sahipleri, mazda ilk alındığı zaman bana gelip "ya bu mazdanın tipi süper de motor çok dandikmiş ya, bizim bayırı leon 4.viteste çılıyo, mazda 2'ye kadar iniyormuş" diyordu.
@maximaorhan başka bir şey bekliyordun değil mi hahahahha<3 <3 <3
Sana yemin ediyorum fesat anladım şimdi rezil olmayım diye bir bakıyım dedim kesitim olayı urarım ben oraya.çare amway
çevre sayılmaz, biraz daha yakın. Daha dün akşam araba buradaydı.kardeş burada bir sürü kullanan var. ne hikmetse hep vw sevmeyen kişilerin "çevresinde" var bütün bunlar
Hayatımda Mazda arabam olmadı, ailede de olmadı beğenilerim sahibi olmamdan değil. Ama vag sayesinde, yeni modellerinden ve türkiye distribütöründen nefret ettiğim Opel markasının eski bir modelini daha bir severek kullanıyorumdediğim gibi sizin arabalarınız da güzel beyler. illa daha iyi olmasına gerek yok. severek binin. vw olmadan da arabalarınızı sevebilirsiniz
Porsche derseniz kabul ama Lambo ve Bugatti'ye müstehak. Satmasalardı kendileriniArkadaşlar VW anlamında VAG genellemesini kullanmayın. Lamborghini, Bugatti ve Porsche'ye ayıp oluyor