Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana utanmadan normal bir şeymiş gibi "4-5 günde bir banyo yaparım"diyenler oldu.(sokakta vs kalan veya çok yoksul insanları ayrı tutuyorum, böyle kimseler var ise beni bulsun evimde istediği kadar duş alabilir,her insanın temiz olması gerektiğini düşünürüm)İcimden "az olmuş paslanana kadar yikanmasaydin"derdim.Gercekten yasadigimiz yüzyılda din,millet farketmeksizin insanlık için tiksinc birşey..16-17 yaşındam beri her gün sabah 5 dk da olsa duş alırım.Çok acele işimin olması bile bunu değiştirmez,erken kalkar yine alırım.Bunu babam terbiye etmişti Gencligimde bazen erinirdim babam hatırlatırdı.
abi hergün banyo yapmak da iyi değilmiş diye görmüştüm. Deriyi koruyan bişey mi ne öyle bişey varmış onlar yok oluyomuş. O yüzden ben hep 2 günde bir yapıyorum.

Ben bi istanbul kazanayım buluşma falan olursa hemen ordayım :D :D
istanbulu kazanırsan git önce ortamlarda kaybol, iti uğursuzuyla tanış, sapıt, dağıt ve daha niceleri :) ... En son "ya artık kendimi toplamam lazım" deyip o işlerden elini ayağını çektikten sonra gel buluşmaya. İlk hedef buluşma olmasın, genç adamsın :D

şimdi siz ünlü oldunuz bizi tanımazsınız asdfasfaf @berkertekin abi de ünlü olmuş :D
Ya ben hep söylerim şöhret para pul bulsam kesin çok bozarım diye :D önüme altın tepsiyle sunmuşlar. Tanımam olm sizi artık...
O değil de bana arabayı satan adam kesin keşke "+ 3-5bin fazlaya satsaydım, ger türlü alırmış" diye pişman olmuştur yazıdan sonra :D

istanbulu kazanırsan git önce ortamlarda kaybol, iti uğursuzuyla tanış, sapıt, dağıt ve daha niceleri :) ... En son "ya artık kendimi toplamam lazım" deyip o işlerden elini ayağını çektikten sonra gel buluşmaya. İlk hedef buluşma olmasın, genç adamsın :D

hahahahah yazık olur diyosun abi çocuğa :D :D

Ya ben hep söylerim şöhret para pul bulsam kesin çok bozarım diye :D önüme altın tepsiyle sunmuşlar. Tanımam olm sizi artık...
O değil de bana arabayı satan adam kesin keşke "+ 3-5bin fazlaya satsaydım, ger türlü alırmış" diye pişman olmuştur yazıdan sonra :D

abi senin gibi bi kullanıcıysa eğer satan adam, arabama gözü gibi bakan birine satmışım diye sevinir bile bence :D

Zaten sen kazanıp gelene kadar buluşamayacaklar :D
Ahahah atatürk gibi olayım birlik beraberlik sağlayayım :D
Bu arada istanbul'da öğrenci olmak hiçte tavsiye edeceğim birşey değil, yüksek kiralar, yüksek ulaşım masrafı. hep para hep para ;)
Çekicez abi çilesini bi ablamı okuttuk imkansız değil :D
Ya abi ayıp ediyosun tabiki önceliğim ortamlara akmak :D :D cepte para kalmayınca otopark buluşması :D :D

hahahahah yazık olur diyosun abi çocuğa :D :D

abi senin gibi bi kullanıcıysa eğer satan adam, arabama gözü gibi bakan birine satmışım diye sevinir bile bence :D
alacağına mahsuben almış arabayı. Lastiğin yanağı soyulmuş, döner yaprağı gibi bir parça sarkıyordu yanağından, böyle eli sürttükçe kum gibi dökülüyordu. Bak bu sadece lastikler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...