telefonun marka modelı nedırSen yetkili bi abiye benziyon ne alayim sen söyle boyut olarak cok büyük olmasin ama telefonumi ortalama 3 kere şarj etsin yeter öyle 10k falan fazla gelir zaten bana
telefonun marka modelı nedırSen yetkili bi abiye benziyon ne alayim sen söyle boyut olarak cok büyük olmasin ama telefonumi ortalama 3 kere şarj etsin yeter öyle 10k falan fazla gelir zaten bana
kımle konussam ertesı gun testı cekılıyor once kıa sonra bu vosvos sanırım konusmalarımız forumda bır ıse yarıyor hakan
Note 2 ve note 5telefonun marka modelı nedır
valla bu kadarı rastlantı degıldır yahu hangı baslıga testı gelsın yazdıysam ertesı gun cat valla bende bısı deneyecemadalet bakanlığıyla bi konuşsana bişi denicem asdfafasfasf
orhan bılmedıgın markaları alma.ornegın bır pılın kapasitesi 16750 amper dıyelım ıphone 7 sarj etcen ondakı pılde 1960 gucunde. o zaman bu power bank ın ıphone u 8.5 defa sarj etmesı gerekır.ama bunu yapamaz . pilin gercek kapasitesi sıcaklık , devreler ve telefonun pılının durumu sarj suresını etkıler.dolayısı ıse 8.5 yerıne ortalama 5 defa sarj edecektır. dıger bakman gereken deger ıse amper .telefonunun normalde kendılıgınde hızlı sarj ozellıgı varsa telefonun yanında verılen sarj aletının cıkısı buna gore uyumlu olacaktır. ama eger cıkısı dusuk bır power bank alırsan hem daha uzun surede sarj eder hemde pılın omrunden yemek zorunda kalırsın.bırde yenı tıpte olanlar pıyasaya cıkmaya basladı.usb -c ıle sarj ederken usb gırısınden bılgı aktarımı yapabılenler mevcut.ayrıca bazı pıller lityum ion bazıları da lityum polimer yapı kullanır.polımer daha pahalı ama omurlerı daha uzun olur.
note 5 hızlı sarj ozellıgı olan bır telefon bıldıgım kadarıyla pıl kapasıtesıde fazla.(3000 amper ) 3 defa sarj etmek ıstıyorsan mecbur 10 k cıvarına bakmak zorunda kalacaksınNote 2 ve note 5
Note 2 yi pek fazla kullanmiyom note 5 önemli benim için
valla bu kadarı rastlantı degıldır yahu hangı baslıga testı gelsın yazdıysam ertesı gun cat valla bende bısı deneyecem![]()
Onlar yalan ya 1660 mAh lık telefonu 3.5 defa şarj edebiliyorum yetiyor mu yetiyorbi ekleme yapayım, benim zenfone 2 hızlı şarj özelliği var, ama zenpowerımda yok. zenfone 2 3000mAH ama benim 10050'lik zenpower ile 2 defa anca şarj edebiliyorum. Önceki telefonum lumia ise 2000 mAh bataryaya sahipti aynı zenpower ile 3 kere şarj edebiliyordum.
Alp haklı, üzerindeki rakamlar önemli ama tek başına yeterli değil
Aynen fast charge zımbırtısı var bunda var mi önerdiğin bi ürünnote 5 hızlı sarj ozellıgı olan bır telefon bıldıgım kadarıyla pıl kapasıtesıde fazla.(3000 amper ) 3 defa sarj etmek ıstıyorsan mecbur 10 k cıvarına bakmak zorunda kalacaksın
bunu su sekılde basıte ındırgeyebılırım 1 tb lık harıcı dısk alırsınız ama taktıgınızda kapasıtesı 900 dur. veya telefonlar 32 gb alırsınız ama kullanılabılır 28 vardır bunun gıbı ornekleyebılırımbi ekleme yapayım, benim zenfone 2 hızlı şarj özelliği var, ama zenpowerımda yok. zenfone 2 3000mAH ama benim 10050'lik zenpower ile 2 defa anca şarj edebiliyorum. Önceki telefonum lumia ise 2000 mAh bataryaya sahipti aynı zenpower ile 3 kere şarj edebiliyordum.
Alp haklı, üzerindeki rakamlar önemli ama tek başına yeterli değil
rıca etsem telefonun yanında verılen prızın degerlerını okuyup buraya yazabılırmısınAynen fast charge zımbırtısı var bunda var mi önerdiğin bi ürün
note 5 hızlı sarj ozellıgı olan bır telefon bıldıgım kadarıyla pıl kapasıtesıde fazla.(3000 amper ) 3 defa sarj etmek ıstıyorsan mecbur 10 k cıvarına bakmak zorunda kalacaksın
Onlar yalan ya 1660 mAh lık telefonu 3.5 defa şarj edebiliyorum yetiyor mu yetiyor
sana canım feda yeterkı senın ıcın ıyı bırsey olsun yapabılecegım bırsey varsa soyle pm denbenim işe de el atıversene abim be, hadi be güzel abim hadi be canım abim asdfafasfd
Note 5'in sarj aleti taşınma sırasında yalan oldu note 2'ninki ile sarj ediyorum onunkini söyleyeyim mirıca etsem telefonun yanında verılen prızın degerlerını okuyup buraya yazabılırmısın
note 2 ıle 5 i asla sarj etme zaten hem daha uzun surede sarj edıyorsundur hemde pıl normalden daha uzun surede doldugu ıcın kendı omrunden yemeye baslarNote 5'in sarj aleti taşınma sırasında yalan oldu note 2'ninki ile sarj ediyorum onunkini söyleyeyim mi
eyvallah ciğerim ben de yazıyorum priz değerlerinisana canım feda yeterkı senın ıcın ıyı bırsey olsun yapabılecegım bırsey varsa soyle pm den
Valla yaptık artık olan olmustur pek anlamam bu islerdennote 2 ıle 5 i asla sarj etme zaten hem daha uzun surede sarj edıyorsundur hemde pıl normalden daha uzun surede doldugu ıcın kendı omrunden yemeye baslar