hacı dayı senı koseye alalım sen fazla kacırmısın bu aksamO benim işim o benim işim
edit:Abi pardon yanlış şeyi alıntı yapmışım valla.
hacı dayı senı koseye alalım sen fazla kacırmısın bu aksamO benim işim o benim işim
edit:Abi pardon yanlış şeyi alıntı yapmışım valla.
Abi kullanmadım da yani bir değişik.Olsun akalım gece bizim.hacı dayı senı koseye alalım sen fazla kacırmısın bu aksam
sen bekle 1000 sayfayı göremeyecen internetin bitecekYavaş yazın yav yetişemiyom
ne guzel forum hem goze hem kulaha hıtap eden vıdeolar ne kadar guzeldı degılmı mumın kardeslerımzuhahahahahah o video ne la asdfasdf![]()
![]()
![]()
Haber reel yer tabi ki Adana günlük 300 Tl+Yemek+araba sanırımAhdhahdahshah bu ne ya
Ekli dosyayı görüntüle 3736
ceza, eminem falan piuvvvvv halt etmiş.ne guzel forum hem goze hem kulaha hıtap eden vıdeolar ne kadar guzeldı degılmı mumın kardeslerım
Yok abisi artık seninle bir yerlere gitmek filan.@berkertekin ılıcaya gidelim
Bu dunyaya cocuk getirilmez diyorlardi dogruymusAynı zamanda sağır...![]()
Valla böylesini ilk kez gördümHaber reel yer tabi ki Adana günlük 300 Tl+Yemek+araba sanırım
gunumuz genclerıne ayak uydurma barı bosver senkrdşm eskişehirde kaybettiğm torbacmı geri vrir msin
Yav nereyeee iyi geceler diyip gidiyon gece 3 te online görüyom seni olmuyo reisGençler şu hararetin arasına iyi geceler mesajımı sıkıştırayım, ben kaçar. =)