o haberi bende duydum. İnşallah öyle bişey olmaz.umarım tahmınlerım yanlıs cıkar ama yakın zamanda otoparktan acıklama gelecek dıye yakın bırınden duyduk ortalık huzursuzmus .eger olurda burası kapanırsa su ufak grup bırbırımızı kaybetmeyelım hocam![]()
o haberi bende duydum. İnşallah öyle bişey olmaz.umarım tahmınlerım yanlıs cıkar ama yakın zamanda otoparktan acıklama gelecek dıye yakın bırınden duyduk ortalık huzursuzmus .eger olurda burası kapanırsa su ufak grup bırbırımızı kaybetmeyelım hocam![]()
Ne ile ilgili açıklama olma ihtimali var ki ? Forumun kapatılması gibi bir mevzu mu acaba ?umarım tahmınlerım yanlıs cıkar ama yakın zamanda otoparktan acıklama gelecek dıye yakın bırınden duyduk ortalık huzursuzmus .eger olurda burası kapanırsa su ufak grup bırbırımızı kaybetmeyelım hocam![]()
forum degılde otoparkın sanırım bundan sonrakı cızgısı ıle ılgılı bır acıklama gelecek.tabı buda ıster ıstemez burayı etkıler dıye dusunuyorumNe ile ilgili açıklama olma ihtimali var ki ? Forumun kapatılması gibi bir mevzu mu acaba ?
Öyle bir şey olursa, whatsapp grubu kurarız.
Anlıyorum. Hayırlısı olur umarım, bekleyip görmek lazım.forum degılde otoparkın sanırım bundan sonrakı cızgısı ıle ılgılı bır acıklama gelecek.tabı buda ıster ıstemez burayı etkıler dıye dusunuyorum
olursa hemen bize numaranı atıyosun abim hazırı var başkasına gerek yok.Ne ile ilgili açıklama olma ihtimali var ki ? Forumun kapatılması gibi bir mevzu mu acaba ?
Öyle bir şey olursa, whatsapp grubu kurarız.
Eyvallah hocam. İnşaallah forumu kaybetmeyiz ama öyle bir şey olursa da gruptan görüşmeye devam ederizolursa hemen bize numaranı atıyosun abim hazırı var başkasına gerek yok.![]()
Nasıl bey ? Daha önce bir hanım olduğunu belli etmemiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum ?Beyler Gulay hanım değil bey bu arada. Neden öyle bir çıkışda bulundu anlamadım açıkcası.
şey gibi oldu mecliste yeliz diye hesap açıp kendini canlı yayında ifşalamıştıBeyler Gulay hanım değil bey bu arada. Neden öyle bir çıkışda bulundu anlamadım açıkcası.
Ben de bayan diye hatırlıyorum.Nasıl bey ? Daha önce bir hanım olduğunu belli etmemiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Ben bey diye biliyorum. Ne zaman bayan olduğunu belirtmişti ki?Nasıl bey ? Daha önce bir hanım olduğunu belli etmemiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Şimdi direkt olarak herhangi bir cümlesi aklımda değil ama hatırladığım kadarıyla hanımefendi olduğunu belli etmişti bir çok yorumunda.Ben bey diye biliyorum. Ne zaman bayan olduğunu belirtmişti ki?
e konusmaları vs bayan oldugunu gostermıyormu ?Ben bey diye biliyorum. Ne zaman bayan olduğunu belirtmişti ki?
Bende bey diye bu kadar ters yaptım bayan olduğunu bilmiyordum yav.Şimdi direkt olarak herhangi bir cümlesi aklımda değil ama hatırladığım kadarıyla hanımefendi olduğunu belli etmişti bir çok yorumunda.
Bayan olduğu belli zaten Teyze olduğunu filan da söylüyordu.Şimdi direkt olarak herhangi bir cümlesi aklımda değil ama hatırladığım kadarıyla hanımefendi olduğunu belli etmişti bir çok yorumunda.
Bilemedim pek göstermedi bana açıkcası.e konusmaları vs bayan oldugunu gostermıyormu ?
kendı profılınde bıle var yahu ıkı yazdıgını okusan bey olmadıgını gorursun bence hıkmetten dolayı pımpırık olduk kımseye guvenemıyorsun ondan yazdıklarına bak emınım ben erkek degıl kendısı.Bilemedim pek göstermedi bana açıkcası.