Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır degil diye biliyorum. Teleservice den bilgilerinizi girin, kargolayin. Aksi durumda zaten ararlar. Yada aramazlar bir bakmissiniz onarimi yapilmis sekilde geri donmus :)
Onları girdim zaten mail geldi. UPS kargoyu arayacağım şimdi işte. Mailde faturayı da koyun filan yazıyordu. Emin olamadım. Sağolasın cevap için panpa.

kandırıldık dememişler mi....... :p zenfone 3te zenfone 2den sağlam, 4ü daha da sağlam olcaktır. aynı paraya satsalar eleştirebilirsin hacı, samsungda 2500e aldığın özelliği asusta 1600e alıyosun
zenfone 3 ıle benım samsung c7 yı karsılastırdım cogu yerde c7 daha onde ve daha ucuz :D ha ıthalat ve c7 turkıyeye samsungla gelmeyecek ama sen anladın benı :D

zenfone 3 ıle benım samsung c7 yı karsılastırdım cogu yerde c7 daha onde ve daha ucuz :D ha ıthalat ve c7 turkıyeye samsungla gelmeyecek ama sen anladın benı :D

Valla ben de C7 alırdım Zenfone 3 yerine test sonuçları kafa kafaya ve C7 daha yakışıklı.

Tapatalk kullanılarak sanane benim telefonumdan aracılığıyla gönderildi

Yav insan calistigi firmayi sevmez mi :D

harbi sen asusta mı çalışıyordun ? hangi birimde ?

Kan çıkar ne demek leğen plastiği metal olm telefonun kenarlari işte

arkadaşlar samsung androidin çöplüğüdür. 2 seneden fazla aynı samsungu kullanabilen yok. 3 günde bi yeni telefon çıkarıp eskisini atın diyen samsung'un mobil kısmından bi halt olmaaazzzzz

arkadaşlar samsung androidin çöplüğüdür. 2 seneden fazla aynı samsungu kullanabilen yok. 3 günde bi yeni telefon çıkarıp eskisini atın diyen samsung'un mobil kısmından bi halt olmaaazzzzz
bunu nougat engelleyecek hakan zaten ıyıce acık kodlu hale gelıp daha kolay ozellestırebıleceksın az daha sabır :D

Yoo benim note 2 hala taş gibi asusu cebinden çıkarır olm

Yoo benim note 2 hala taş gibi asusu cebinden çıkarır olm

ekranı kır ondan sonra vereceğin paraya taş nereye çıkıyo görürüm seni :)))))))

bunu nougat engelleyecek hakan zaten ıyıce acık kodlu hale gelıp daha kolay ozellestırebıleceksın az daha sabır :D

microsoft 3 sene boyunca windows 10 getircem lumia dertleriniz çözülecek dedi dedi noldu çözülmedi, şu gelince olacaklairla cihaz alınmaz hacı, yapın oldu diyin eeyy samsungggg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...