Çamaşır makinasından buzdolabına tabletten telefona hersey samsung bizde
Fanboy böyle olunur yaaa
Fanboy böyle olunur yaaa
Onları girdim zaten mail geldi. UPS kargoyu arayacağım şimdi işte. Mailde faturayı da koyun filan yazıyordu. Emin olamadım. Sağolasın cevap için panpa.Hayır degil diye biliyorum. Teleservice den bilgilerinizi girin, kargolayin. Aksi durumda zaten ararlar. Yada aramazlar bir bakmissiniz onarimi yapilmis sekilde geri donmus![]()
Leğen plastiği.
ASUS alin keyfinize bakin.
Kan çıkar ne demek leğen plastiği metal olm telefonun kenarlari işteLeğen plastiği.
ASUS alin keyfinize bakin.
zenfone 3 ıle benım samsung c7 yı karsılastırdım cogu yerde c7 daha onde ve daha ucuzkandırıldık dememişler mi.......zenfone 3te zenfone 2den sağlam, 4ü daha da sağlam olcaktır. aynı paraya satsalar eleştirebilirsin hacı, samsungda 2500e aldığın özelliği asusta 1600e alıyosun
Yav insan calistigi firmayi sevmez miAjsksjdkdkxksjdj
Sağlam Asus'çu çıktın yav[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanılarak sanane benim telefonumdan aracılığıyla gönderildi
hah bıze bunlarla gel aferımBerkin bize özel indirim var mı?
zenfone 3 ıle benım samsung c7 yı karsılastırdım cogu yerde c7 daha onde ve daha ucuzha ıthalat ve c7 turkıyeye samsungla gelmeyecek ama sen anladın benı
![]()
Bana bile yok abi.Berkin bize özel indirim var mı?
c7 bıraz daha onde test sonuclarında ve ekran govdesı daha ıyı daha ınce ve pılı daha buyuk daha ne olsunValla ben de C7 alırdım Zenfone 3 yerine test sonuçları kafa kafaya ve C7 daha yakışıklı.
Yav insan calistigi firmayi sevmez mi![]()
Kan çıkar ne demek leğen plastiği metal olm telefonun kenarlari işte
zenfone 3 ıle benım samsung c7 yı karsılastırdım cogu yerde c7 daha onde ve daha ucuzha ıthalat ve c7 turkıyeye samsungla gelmeyecek ama sen anladın benı
![]()
bunu nougat engelleyecek hakan zaten ıyıce acık kodlu hale gelıp daha kolay ozellestırebıleceksın az daha sabırharbi sen asusta mı çalışıyordun ? hangi birimde ?
arkadaşlar samsung androidin çöplüğüdür. 2 seneden fazla aynı samsungu kullanabilen yok. 3 günde bi yeni telefon çıkarıp eskisini atın diyen samsung'un mobil kısmından bi halt olmaaazzzzz
Yoo benim note 2 hala taş gibi asusu cebinden çıkarır olmharbi sen asusta mı çalışıyordun ? hangi birimde ?
arkadaşlar samsung androidin çöplüğüdür. 2 seneden fazla aynı samsungu kullanabilen yok. 3 günde bi yeni telefon çıkarıp eskisini atın diyen samsung'un mobil kısmından bi halt olmaaazzzzz
Şimdi benim Zenfone 2 yi serviste 3 e upgrade edemiyorsunuz???Bana bile yok abi.
Valla ben de C7 alırdım Zenfone 3 yerine test sonuçları kafa kafaya ve C7 daha yakışıklı.
ayfon almayın olum 5.5 mılyar ne o oyleyav taaaaaaam alın samsung alın, ayfon alın.
Yoo benim note 2 hala taş gibi asusu cebinden çıkarır olm
bunu nougat engelleyecek hakan zaten ıyıce acık kodlu hale gelıp daha kolay ozellestırebıleceksın az daha sabır![]()