Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ilk kez gördüm bu aracı. Yalnız direksiyonu sağdan sola alınca vites kolu sıkıntı olmuş :)

Soruyla alakasız bilgi:
Bilenler bilir, Focus Mk3'ün de vites kolunda bu kadar bariz olmasa da hafif bir konumlandırma sorunu var. Sebebi, arabanın Ford UK'de tasarlanması. O yüzden bizdeki soldan direksiyonlarda vites kolu azıcık sürücüden uzakta kalıyor. :)
Valla amerikalıların tasarlamasından iyidir.Biraz uzak olsun mis gibi araba yapmışlar.

Valla ilk kez gördüm bu aracı. Yalnız direksiyonu sağdan sola alınca vites kolu sıkıntı olmuş :)

Soruyla alakasız bilgi:
Bilenler bilir, Focus Mk3'ün de vites kolunda bu kadar bariz olmasa da hafif bir konumlandırma sorunu var. Sebebi, arabanın Ford UK'de tasarlanması. O yüzden bizdeki soldan direksiyonlarda vites kolu azıcık sürücüden uzakta kalıyor. :)

vites kolu troll duruyor :D :D :D

IMG_4447.JPG

bu fotoğrafın paylaşıldığı bi hesapta paylaşan hesaba küfür kıyamet gidiyolardı, volkswagen resmi hesabı yorum yapsada o yorumu yapan personel işte ona dilemiş ne var bunda cart curt. tuhaf ülkeyiz
Samimi olmaktan geliyo bunlar hep iyi niyetli bi cevap ama görüntü olarak tebessüm ettirici bişey ben o niyetle paylaştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...