Tasişden çıktı bu araç yaklaşık 1 sene önce falanArkadaslar, Türkiye de Japonya cikisli araclar var mi acaba ? Bir tane Nissan Serena gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-genis-aileler-icin-381686678/detay
Tasişden çıktı bu araç yaklaşık 1 sene önce falanArkadaslar, Türkiye de Japonya cikisli araclar var mi acaba ? Bir tane Nissan Serena gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-genis-aileler-icin-381686678/detay
Valla amerikalıların tasarlamasından iyidir.Biraz uzak olsun mis gibi araba yapmışlar.Valla ilk kez gördüm bu aracı. Yalnız direksiyonu sağdan sola alınca vites kolu sıkıntı olmuş
Soruyla alakasız bilgi:
Bilenler bilir, Focus Mk3'ün de vites kolunda bu kadar bariz olmasa da hafif bir konumlandırma sorunu var. Sebebi, arabanın Ford UK'de tasarlanması. O yüzden bizdeki soldan direksiyonlarda vites kolu azıcık sürücüden uzakta kalıyor.![]()
Kisacasi Türkiye de JDM araclar varmis yani. JDM= Japanese Domestic Market yani Japonya ic pazari modeller anlamina geliyorTasişden çıktı bu araç yaklaşık 1 sene önce falan
Çok nadir de olsa böyle değişik arabalar düşüyor tasişe hemen satılıyor.Kisacasi Türkiye de JDM araclar varmis yani. JDM= Japanese Domestic Market yani Japonya ic pazari modeller anlamina geliyor![]()
Bir Skyline daha oldu Türkiye de o zamanÇok nadir de olsa böyle değişik arabalar düşüyor tasişe hemen satılıyor.
2 ay önce falan 4 kapı skyline vardı
Valla ilk kez gördüm bu aracı. Yalnız direksiyonu sağdan sola alınca vites kolu sıkıntı olmuş
Soruyla alakasız bilgi:
Bilenler bilir, Focus Mk3'ün de vites kolunda bu kadar bariz olmasa da hafif bir konumlandırma sorunu var. Sebebi, arabanın Ford UK'de tasarlanması. O yüzden bizdeki soldan direksiyonlarda vites kolu azıcık sürücüden uzakta kalıyor.![]()
Hayırlı olsun. Fotoğraf isterizBir Skyline daha oldu Türkiye de o zamanBenimde var artik 1993 model bir tane Skyline'im
cok cok ucuza aldim hatta.
Sadece elimde Galeri resimleri var. Arabayi yazin Almanya dan getirecegim.Hayırlı olsun. Fotoğraf isteriz![]()
Kazasız belasız insBir Skyline daha oldu Türkiye de o zamanBenimde var artik 1993 model bir tane Skyline'im
cok cok ucuza aldim hatta.
Sadece elimde Galeri resimleri var. Arabayi yazin Almanya dan getirecegim.
Ben kullanirim sorun yokPanpa soldan direksiyon yapalım ya sağdan değişik geldi
Bi de neden otomatik[emoji24](Bu neyse de direksiyonu sola alak panpa)
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Samimi olmaktan geliyo bunlar hep iyi niyetli bi cevap ama görüntü olarak tebessüm ettirici bişey ben o niyetle paylaştımbu fotoğrafın paylaşıldığı bi hesapta paylaşan hesaba küfür kıyamet gidiyolardı, volkswagen resmi hesabı yorum yapsada o yorumu yapan personel işte ona dilemiş ne var bunda cart curt. tuhaf ülkeyiz
Samimi olmaktan geliyo bunlar hep iyi niyetli bi cevap ama görüntü olarak tebessüm ettirici bişey ben o niyetle paylaştım![]()
Galeri resimleride olur eğer atmak isterseniz. Fark etmez bana skyline skylinedırSadece elimde Galeri resimleri var. Arabayi yazin Almanya dan getirecegim.
Bu R9 - 11 leri Brezilya, Arjantin de falan modlayıp geziyorlar o abilerin arabaları baya baya sağlam
Ben kullanirim sorun yok![]()