Ah şu R ler
Aslında anlaşabilirdik![]()
daha bır kımlıgı bıle yok sıfatsız denıyor turkcede bos ver sen takma gel .Anlaşılacak bir yol kalmadı burdan yürü git bütün forumun içine ettin
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ulan anlamayacaz mı sandın Robot kısmına U harfi ekleyip hesap aladığını.Ah şu R ler
Aslında anlaşabilirdik![]()
Gidiyorum varmı isteği olan
İnşallah![]()
Beyler Yaza nasipse düğün planlıyoruz hepinizi bekliyorum davetiye yollayacağım bu mutlu günde sizleride aramızda görmek isteriz
Banada kardeşi kuzeni falan varsa ayarlasana.![]()
Beyler Yaza nasipse düğün planlıyoruz hepinizi bekliyorum davetiye yollayacağım bu mutlu günde sizleride aramızda görmek isteriz
![]()
tabi kardeşim düğünde aynı masaya oturtayımBanada kardeşi kuzeni falan varsa ayarlasana.
Ciddi mi lan tamam abi olur bana uyar instagramı falan varsa pm den bana sallasana.tabi kardeşim düğünde aynı masaya oturtayımkuzeni var
İki aynayada havlu olursa konvoya katılırım![]()
istediğin havlu olsun antene bile takarız ayıp ediyonİki aynayada havlu olursa konvoya katılırım![]()
O zaman Latitude u alıp geliyorumistediğin havlu olsun antene bile takarız ayıp ediyon![]()
Ya Hastayım ben buna hafif arıza ama banada normal lazım değil![]()
kop gel otopark tayfayla konvoya gidicezO zaman Latitude u alıp geliyorum![]()
vallahi tüm arızalarına razıyım bir ömürYa Hastayım ben buna hafif arıza ama banada normal lazım değil![]()
kop gel otopark tayfayla konvoya gidicez
vallahi tüm arızalarına razıyım bir ömür![]()
izledim bunu dedim helal olsun bizede böylesi lazımAtarlanıp gidiyo ya![]()