Orada Siyah bir A4 Avant B7 kasa duruyor, Kendilerini severim. Bi ara 2012 yilinda almaya niyetlenmistik fakat Multitronic sanzimanin cikardigi masraflardan dolayi vazgectik.
Orada Siyah bir A4 Avant B7 kasa duruyor, Kendilerini severim. Bi ara 2012 yilinda almaya niyetlenmistik fakat Multitronic sanzimanin cikardigi masraflardan dolayi vazgectik.
Ben bu ondekilerin tipini daha cok seviyorum. Daha yakışıklı geliyor.
Motoru falan iyi çalışırken giderken gördüm 2 marşta aldıOooooo arkadaki baya diri duruyor valla, 1,6 motor bunlara hafif kaçıyor ama olsundu![]()
Ben bu ondekilerin tipini daha cok seviyorum. Daha yakışıklı geliyor.
Motoru falan iyi çalışırken giderken gördüm 2 marşta aldıdayıya imkan verseler arabayı torinoya çevircek
![]()
Bizdeki de multitronic daha bi masraf görmedik km yüksek olmasına rağmen sadece arada saçma hareketler yapıyo genelde S konumunda kullanıyorum o yüzdenOrada Siyah bir A4 Avant B7 kasa duruyor, Kendilerini severim. Bi ara 2012 yilinda almaya niyetlenmistik fakat Multitronic sanzimanin cikardigi masraflardan dolayi vazgectik.
evet halkapınar bizim tükkanın önü2 marş çok tekde alması lazımizmir mi burası ?
evet halkapınar bizim tükkanın önü![]()
Aynen oyle bizim komsuda vardı ikinci sahibiydi Avrupa kasa 4 bine falan sattı. Ama 1.3dü motoru.aslında fark yok sadece tamponlar farklı onun haricinde her şey aynı, arkadaki bi ihtimal 80 sonrası önceki de 80 model olabilir ama çok düşük bi ihtimal. İkiside aynı araba bunların, ama demek istediğini anladım sen avrupa kasa olanları daha çok seviyorsun doğru![]()
Aynen oyle bizim komsuda vardı ikinci sahibiydi Avrupa kasa 4 bine falan sattı. Ama 1.3dü motoru.
Horoz kanı akıyor ya ondandıro değilde her sabah bizim denizli tayfa ilk uyanıyor![]()
![]()
Dört kapıydı sünger şeklinde spoiler vardı. Sarımsı bi rengi vardı. Fena durmuyordu.1.3 fındık motor 77den falan olması lazım ya bunlara 1.6 az gelido 1.3le nası başa çıkmış acaba :S coupe miydi ?
Horoz kanı akıyor ya ondandır![]()
Dört kapıydı sünger şeklinde spoiler vardı. Sarımsı bi rengi vardı. Fena durmuyordu.
Granada da iyidir ha v6 olucak bide missFındık motor yakıtı şehir içinde az'mış ben kullanmadım babam diyor da kasa ağır bunlarda o yüzden bilemedim, ben consul veya baltaburuncuyum aslen![]()
Granada da iyidir ha v6 olucak bide miss![]()
Valla çok güzeller ya yeşil rengide baya yakışmış. Eli ayağı düzgün olanda kalmadıki nerdeyse bunlarında.oyuuuuuugranada consul ama az önce fotoğrafını attığımdan bak, yeni kasalarını sevmiyorum