Kırmızısı öyle uygulanıyor ama diğerinin uygulaması farklı .@kenblock bu hızlı cilayı ıslak yüzeye sıkıp bez ile kuruluyorduk dimi
kırmızı sarı bır yag gıbı ya bende var bedava verebılırım hıc memnun kalmadımAbi Kırmızı kutu idare eder , birde mavi renklisi var çok yaygın değil ama nano moleküller içeriyor . Kırmızı olanı İlk yıkamada etkisini kaybederken diğeri 3-4 yıkama dayanıyor . Kırmızısı kaygan ipeksi bir yüzey sağlıyor muhtemelen içeriğinde carnauba benzeri birşeyler var , Bsd ise öyle bir yüzey bırakmıyor ama şu iticilik te falan tokatlar .
Yani ben alacak olsam " Sonax xtreme Brillant Shine Detailer " alırım . Serdivan AVM de Koçtaş varsa oradan alabilirsin .
Bu arada Detailing hakkında sorularınızı bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim![]()
Okeyyyy ara sıra sorularım ile imtihana tutucam seni sjdhshdhKırmızısı öyle uygulanıyor ama diğerinin uygulaması farklı .
Kurulanmiş yüzey olacak ama fazla efor sarf etmeyin hafif su kalabilir .
Yüzeye puskurteceksiniz bir bez ile yayıp diğer bezle kalanını sileceksiniz .
Edit : k ve l nin yan yana olması sonucu ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk formülü sut gibiydi , 2. Cikali çok olmadı sarı renkte doğrudur .kırmızı sarı bır yag gıbı ya bende var bedava verebılırım hıc memnun kalmadım
Memnuniyetle pilotumOkeyyyy ara sıra sorularım ile imtihana tutucam seni sjdhshdh
Pilot değil dispeçır adama hakaret etmeMemnuniyetle pilotum
Airbus ucururum demişti zamanında o yüzden dedim bari pilot diyelimPilot değil dispeçır adama hakaret etme![]()
Olm ben yılların boeing'cisiyim küfür edeydin daha iyiydi ben öyle bi sey dememAirbus ucururum demişti zamanında o yüzden dedim bari pilot diyelim
@maximaorhanAirbus ucururum demişti zamanında o yüzden dedim bari pilot diyelim
Hakan abi mıydı birisi demişti sen şimdi uçak ucuramazmisin ?Olm ben yılların boeing'cisiyim küfür edeydin daha iyiydi ben öyle bi sey demem
Hakan abi mıydı birisi demişti sen şimdi uçak ucuramazmisin ?
Sende demistin : Büyük uçak değilde bi airbus kaldırırım demistin abi yanlış mı hatırlıyorum
Bu arada C.Topelde mi çalışıyorsunuz şuan ?
Vectra hobi aracı , makam aracı BoeingAtlas Global'ın CEO'su kendisi şu an.
Ucurmaya ucururum yıllarca fsx oynadıkHakan abi mıydı birisi demişti sen şimdi uçak ucuramazmisin ?
Sende demistin : Büyük uçak değilde bi airbus kaldırırım demistin abi yanlış mı hatırlıyorum
Bu arada C.Topelde mi çalışıyorsunuz şuan ?
Harry potter'daki hermione'ye benziyor kız
Ses efsane tavsiye ederim
3martta pera konseri varmış ımageında 50 tl fiyat vermişler bro bunun ederi nedir ? @alfhonso
Ses efsane tavsiye ederim