İzmir ayrı bi soguk bana boule anlatmamıslardı beni kandırmıslarbaya soguk oluyo
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırak ya

İzmir ayrı bi soguk bana boule anlatmamıslardı beni kandırmıslarbaya soguk oluyo
Ortam fena fonada patlattık bir sıla ama dediğin gibi tüm derdi düşünceyi alıyor denizlide bu sıkıntıyok ben yaz'ı seviyorum ya
,
Vallahi 8 sene zonguldakta en sevdiğim şey canım ne zaman sıkılsa denize koşuyordum, Denizli'de bunu yapamıyorum tabi
1 saat hiç bişi içmesem de olur bir saat otursam her şeyi unutturuyor adama
Ortam iyiymiş yalnız ya denizin sesisini dinleyip böyle mis gibi![]()
Dalga geçiyorum reisBırak yaDenizli daha beter
Senin yaş kaç bu arada yaşlılık gençlik falan diyosun
Dalga geçiyorum reis22 yim daha çok gencim, körpe delikanlıyız
![]()
AAA olmadı bu ilhan reise laf yok o hepimizi gömer sonra bakar bi cuara yakarsen yaşlılık diyosan benim bi ayağım çukurdailhan abi falan söver bu yazdığını görse
![]()
C6 mıNAT GEO yu açın beyler Mega Fabrikalar da Corvette ZR1 var![]()
AAA olmadı bu ilhan reise laf yok o hepimizi gömer sonra bakar bi cuara yakarBu arada reis artık işi ayarladın sayılır bide dünya evine doğru adımlar at da bi oynayalım
![]()
C6 abi
Ben izlediydim onu daha önce yav.C6 abi
TDU oynarken hastaydım C6 yaBen izlediydim onu daha önce yav.
Aa sen söylemişsin kusura bakma görmedimNAT GEO yu açın beyler Mega Fabrikalar da Corvette ZR1 var![]()
Kalpler bir hocam otopark.com birliğiAa sen söylemişsin kusura bakma görmedim![]()
Reis bak ben mayısta nişan yapıcam insallah 1 bucuk sene sonra da düğün planlıyoruzarkadaş beni tanıyan tanımayan herkes aynı şeyi söylüyor bu ne yav asdfasdf işe bi başlayayım da bakarız![]()
![]()
Reis bak ben mayısta nişan yapıcam insallah 1 bucuk sene sonra da düğün planlıyoruzçifte düğün yapak mı
Dansöz mü o ne abi ben bilmiyor ben cahilHe sen o yüzden dansözden kaçıyosun![]()
Bakarız ona da![]()
![]()
Düğünde Hakan abi taunus la sıfır cizecekmisReis bak ben mayısta nişan yapıcam insallah 1 bucuk sene sonra da düğün planlıyoruzçifte düğün yapak mı
![]()
Düğünde Hakan abi taunus la sıfır cizecekmis