Napalımmm beaaa is guc. Bugun bide fatura kescez aksama kadar baya sıkıntılı bi gun bekliyor beniNabionuz gençler nassıııız Denizli tayfa![]()

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Napalımmm beaaa is guc. Bugun bide fatura kescez aksama kadar baya sıkıntılı bi gun bekliyor beniNabionuz gençler nassıııız Denizli tayfa![]()
Bu ara bende aksiyon çok 138 cm kardan geliyorumHooşgeldin hoşgeldinYok yav öyle takılıyoz
![]()
Napalımmm beaaa is guc. Bugun bide fatura kescez aksama kadar baya sıkıntılı bi gun bekliyor benidaha gencecik delikanlılarsınız ne sogugu
ah benm gencligim olcaktı bu havalarda tisortle gezerdk
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ara bende aksiyon çok 138 cm kardan geliyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmazmı ya video yuklenmiyor onla uğraşıyorum
Çok soğuk ya okulun içindeki göl kısmen buz tutmuşHe yav hava da güzel gibi duruyo pencereyi açtım Angaranın ayazı gibi soğuk var dışarda kapattım geri![]()
Fotoğraflarıdamı oraya atim fotolari simdi atayim video biraz ugrastiracakOoo Haydi bakalım merakla bekliyoruz![]()
defenderi tanıttığın konunun altına at direk daha sonraki seferlerde süreklilik olur bulmak için uğraşmazsın
))
şu soğuğu oldum olası sevemiyorum kışdan nefret ediyorum mis gibi mevsim hep yaz olacak şort tişört takılcaz pencere açık yatacaz hayali bile güzelÇok soğuk ya okulun içindeki göl kısmen buz tutmuş![]()
Çok soğuk ya okulun içindeki göl kısmen buz tutmuş![]()
Fotoğraflarıdamı oraya atim fotolari simdi atayim video biraz ugrastiracak
Tamamdiraynen oraya at süreklilik olur, konuyu açtığın an kronolojik gibi bütün fotoğraf video ne varsa görebilirsin , herkes görebilir. sohbette vs paylaşırsan aralarda kaybolabilir bir ay sonraya)
şu soğuğu oldum olası sevemiyorum kışdan nefret ediyorum mis gibi mevsim hep yaz olacak şort tişört takılcaz pencere açık yatacaz hayali bile güzel![]()
Sıcakta bayıyor bi süre sonra. En iyisi baharşu soğuğu oldum olası sevemiyorum kışdan nefret ediyorum mis gibi mevsim hep yaz olacak şort tişört takılcaz pencere açık yatacaz hayali bile güzel![]()
dimi kuşadasına gidecez kopkop sonrası sahilde yatcaz falan![]()
kış olmasında ne olursa olsunSıcakta bayıyor bi süre sonra. En iyisi bahar![]()
Sıcakta bayıyor bi süre sonra. En iyisi bahar![]()
![]()
daha dün milli parktaydım aldım 4-5 biramı çektik denizin yanına bir allahın kulu yok huzuru kokladım resmen![]()
Ortam iyiymiş yalnız ya denizin sesisini dinleyip böyle mis gibi![]()
daha dün milli parktaydım aldım 4-5 biramı çektik denizin yanına bir allahın kulu yok huzuru kokladım resmen![]()
İzmir ayrı bi soguk bana boule anlatmamıslardı beni kandırmıslarHe tabi tabi izmirdesin ya ne soğuğu![]()
Ooooo atraksiyonlu videolar fotoğraflar var mı![]()