Limitör yapalım bari azıcıkYok boooluuum karşıyım öyle yıpratıcı hareketlere![]()

Limitör yapalım bari azıcıkYok boooluuum karşıyım öyle yıpratıcı hareketlere![]()
O taunusla gelsin bende bi e21 yada e46 ayarlarımDüğünde Hakan abi taunus la sıfır cizecekmis
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O taunusla gelsin bende bi e21 yada e46 ayarlarımsize ozel tofas yapacam
olmadı 2.0 gls alacam
@alfhonso
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynından alırızsenin düğüne çok var yav o zamana taunus değişir![]()
Su adamla dalga gecmeseler keske ilk basta oynadigi dizide cok dalga gecilince uzulup birdaha gelmemis ama oyuncular tarafindan zorla tekrar baslamasi saglanmis isini seven biri lafim sana degil senden alintiyorumda kizim sana soyluyorum durumu![]()
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su adamla dalga gecmeseler keske ilk basta oynadigi dizide cok dalga gecilince uzulup birdaha gelmemis ama oyuncular tarafindan zorla tekrar baslamasi saglanmis isini seven biri lafim sana degil senden alintiyorumda kizim sana soyluyorum durumu![]()
ay dimi kız vallahıharbi misin ya haberim yok benim o mevzudan cidden çok sempatik ama son bölümde bensu soral'in yüzünü bi eliyle tuttuğu sahne vardı adamın parmakları kızın kafası kadar asdfdasf![]()
![]()
ya benımsın ya kara topra ahgahahaha lan dayanamadım tamam tamam olum seslı guldum yayürü git ulan![]()
![]()
ya benımsın ya kara topra ahgahahaha lan dayanamadım tamam tamam olum seslı guldum ya![]()
neysemı . tamam tamam gel hadı naz yapmayalımneyse ben de güldüm zatn![]()
![]()
NOLUYO BURDA
GEL SENDENOLUYO BURDA
Abi zam gelmiş gaza bir dur hele.NOLUYO BURDA
BUGUNE BUGUN BIR DISPATCHER KOLAY YETISMIYOR KAZANCAN TABIBEN ZENGİNİM BANA ZAM İŞLEMİYO ANIL
AYNEN PİLOTUN 300 CAN SORUMLULUĞU VARKEN BENİM YERİ GELİYO 1500 CAN SORUMLULUĞUM OLUYOR YANİ BEN KAZANCAM TABİBUGUNE BUGUN BIR DISPATCHER KOLAY YETISMIYOR KAZANCAN TABI
SANAYİDE 3'E ALIRIZ BİZDE ABİ SIKINTI DEĞİL AMA ARABANIN AYARI BOZULUYOR.BEN ZENGİNİM BANA ZAM İŞLEMİYO ANIL
bence ben super kahramanım. aylık 600 benzıne gıdıyor banko . napsam senı falan kacırsam verırler dımı para ?AYNEN PİLOTUN 300 CAN SORUMLULUĞU VARKEN BENİM YERİ GELİYO 1500 CAN SORUMLULUĞUM OLUYOR YANİ BEN KAZANCAM TABİ
Bİ DE İŞE BAŞLARSAM İYİ OLACAK İŞTE