logo iptali bence bu arabaya hakaret, o güzelim shelby yada mustang logosu kesın olmalı
Abi Mustang burada kalmalıydı bence
logo iptali bence bu arabaya hakaret, o güzelim shelby yada mustang logosu kesın olmalı
okula gidip aracı parkettikten sonra kantine giriş = donald trumpun beyaz saraya çıkışı asdwqdDenizli sokaklarında yan yan![]()
bende bu kasaları bir türlü sevemiyorum ya çekici gelmiyor![]()
Abi Mustang burada kalmalıydı bence
![]()
Alırım aklını superchargera hava yetiştirebilmek için farı sökülmüş srt ile tokatı basarım
Paü itirafa düşersin direk aaaa o arabası haaaarrrsssss diye bağıran çocuk olarakokula gidip aracı parkettikten sonra kantine giriş = donald trumpun beyaz saraya çıkışı asdwqd
Bana da yenileri abartılı geliyo bunlar böyle tam ayarında gibi Corvette c5-6 yıda ondan seviyorum araba bana gülüyo resmenbende bu kasaları bir türlü sevemiyorum ya çekici gelmiyor
paüdedikoduda editörlük yapıyom zatenPaü itirafa düşersin direk aaaa o arabası haaaarrrsssss diye bağıran çocuk olarak![]()
ADÜden beni transfer et farklılık olur bizim fakülte küçük zaten herkes herkesi biliyopaüdedikoduda editörlük yapıyom zatenasdqwd
mustang öyle ki çizgileri çok değiştiBana da yenileri abartılı geliyo bunlar böyle tam ayarında gibi Corvette c5-6 yıda ondan seviyorum araba bana gülüyo resmen![]()
asdqw ayıp ediyonADÜden beni transfer et farklılık olur bizim fakülte küçük zaten herkes herkesi biliyo![]()
Kuşadası is a small cityasdqw ayıp ediyon![]()
yazın iyide kışın bomboşKuşadası is a small city![]()
o değilde bunu yıkatırken yıkamacı öne su vurunca hava filtresine su gitmez miŞu far sökme olayı çok cool yailk kez gòren insan anlam veremez ama bilen adam görünce istemsizce sırıtır
![]()
gt iyide cobra filan çok para challenger yer onu her türlü hele o dehşet sesiyle kulaklarımla duydum gördüm dokundum ama süremedim daha inşallah onu da yakında ikna edersem sürücem![]()
bir şey mi dedin duyamadım ? biraz geriden boğuk geliyor sesin![]()
adwqdd
İbo bunu Challenger aldıktan sonra düşünelim panpao değilde bunu yıkatırken yıkamacı öne su vurunca hava filtresine su gitmez mi
bende en kötü bir yerde kiralayıp sürerim falan diyom cobrayı nasıl alalım yoksagt iyide cobra filan çok para challenger yer onu her türlü hele o dehşet sesiyle kulaklarımla duydum gördüm dokundum ama süremedim daha inşallah onu da yakında ikna edersem sürücem
Ya bi arkadaşımın amcasında charger srt var onu sorayım ne yapıyolarmış diye merak ettimİbo bunu Challenger aldıktan sonra düşünelim panpa![]()
o nasıl bir amcadırYa bi arkadaşımın amcasında charger srt var onu sorayım ne yapıyolarmış diye merak ettim
Adam amerikan araba hastası ben bildim bileli srt var ondao nasıl bir amcadır![]()