Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen burada bahsetmiştim, carpex buğu engelleyici aldım uyguladım diye. İşe yaramasını geçtim daha kötü oldu. Camlar önceki hâlinden daha fazla buğu yapıyor. Almayın, aldırmayın, hediye gelirse kullanmayın.
:) :) bir ipucu vereyim camlar ne kadar temiz olursa buğu o kadar az olur .
Aracın içindeki maddeler buharlaşıp cama yapışırlar bugunun bir nedeni de budur mesela torpido koruyucu kullanıyorsanız - kalitesiz birşeyse buda yapar kalorifer peteğinizde vb. Kaçak varsa antifriz buharlasip camlarda yağlı bir katman oluşur , mesela araç içinde parfüm sikmayin :)
Alkol ile camları silerseniz (izopropil olabilir) buğu olma olasılığı daha az olur .
Birde kesinlikle camlara dokunmayın :) silerken düz hareketler yapmaya özen gösterin .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) :) bir ipucu vereyim camlar ne kadar temiz olursa buğu o kadar az olur .
Aracın içindeki maddeler buharlaşıp cama yapışırlar bugunun bir nedeni de budur mesela torpido koruyucu kullanıyorsanız - kalitesiz birşeyse buda yapar kalorifer peteğinizde vb. Kaçak varsa antifriz buharlasip camlarda yağlı bir katman oluşur , mesela araç içinde parfüm sikmayin :)
Alkol ile camları silerseniz (izopropil olabilir) buğu olma olasılığı daha az olur .
Birde kesinlikle camlara dokunmayın :) silerken düz hareketler yapmaya özen gösterin .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç uzun zaman sonra hiç olmadığı kadar temiz durumda. :D Uzun süre sonra geçen pazar yıkattım ama buğu engelleyici uyguladığım için camları içten sildirmedim. Torpido koruyucu vs. kullanmıyorum. Parfüm, deodorant vs. araç içinde sıkmıyorum. Sadece vitesin önündeki gözde aynaya asılan tipteki kokulardan var.

Buğu engelleyiciyi uygularken iyi silin köpük şeklinde kalmasın yazıyordu. Çok dikkat ettim ona ama özellikle camın orta bölümü gündüz vakti bile araç biraz soğusun buğu yapıyor. Yarın camı güzelce temizleyeyim.

Üstteki mesajda yazmayı unutmuşum. Aynı buğu engelleyiciyi evin mutfak camına uyguladım, buhar oluşumunu azalttı.

2016-Ford-Mustang-Shelby-GT-H-PLACEMENT-626x382.jpg

şöyle bir mustangim olsa birde yüklü binlik olsa off tadından yenmez yanlız tuborg bayi arabalarına benzememiş mi? adqwdq bu model valla sürekl bmw merco tokatlardım şaka makinası gibi takılrdım ortalarda zevk için oturur marşa basar motorun sesini dinlerdim

2016-Ford-Mustang-Shelby-GT-H-PLACEMENT-626x382.jpg

şöyle bir mustangim olsa birde yüklü binlik olsa off tadından yenmez yanlız tuborg bayi arabalarına benzememiş mi? adqwdq bu model valla sürekl bmw merco tokatlardım şaka makinası gibi takılrdım ortalarda zevk için oturur marşa basar motorun sesini dinlerdim
c4657e934ee10cdc645c83fe062471b9.jpg

Alırım aklını superchargera hava yetiştirebilmek için farı sökülmüş srt ile tokatı basarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...