sleepingawake kullanıcısının son içeriği

  1. sleepingawake

    civic rs ktuner yazılım heyecanı

    Ktuner ne zaman kapandı? Ben son 1 yıldır takipteyim hiç bir sorun yok. Ve şu an ktuner aldım Amazon'dan kurdum. Araç çok farklı bir karaktere büründü. Eco Mod'ya iken factory tune ile standart daily drive olarak gidiyor düşük yakıtla.
  2. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Civic Zdf9 ile manuel fiyatına verebilse manuel isteyen bile çok az olurdu. Civic Rs'te Cvt tercihi maliyet performans tüketim olarak çok iyi bir tercih bunu diyorum. Tak tak diye vites geçişi yok aksini iddia etmedim göreceli bir kavram hissiyat.
  3. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Ergenlik böyle bir şey. Doğal bonzai etkisi var.
  4. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Düzgün bir pist verisi olsa onla da konuşacağız ama yok. Ben 0-200 0-180 ile konuştum hep, ve iddia eden sendin öğrendin iyi oldu. Çünkü bahse girerim geçer sanıyordun.
  5. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Milyar dolarlık bütçeli firmalardan daha iyi biliyorsunuz demek müşteri talebini :D
  6. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Astra 200hp, 1275 kg Civic 182hp, 1388 kg. 2. Neden satışı bitirildi bu motorun yoksa patlamaya mı başladı bu motor :D Bu rakamlara göre zaten imkansız geçmesi Civic'in.
  7. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Sabahtan beri 0-200 ile konuşuyorum. tb96 playing : Binlerce dansöz var.
  8. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Ferrari, Bmw, Mercedes en son ne zaman manuel araba üretti? Çok basit bir soru? Hala caps atıyorsun.
  9. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    S2000 örneği verdim kesmedi, Guliette örneği verdim kesmedi, en yüksek torklu gitmeyen araç ile, en iyi gideni yazayım dedim ben de ne yapayım?
  10. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Bilmeden bir tartışmaya nasıl giriyor insanlar şaşıyorum : Bilmiyorsan susarsın? Sana kıyak olsun diye Civic'in 207 yani Gps ile 200 iken verisini paylaştım 32 saniye, Gulietta ise 34 saniye 200 kadran. Eksik bilgilisin.
  11. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Fark ve tecrübe farkı bu işte. Ben karşımdakinin nasıl bir sürücü olduğunu bilmeden ben neler yapıyorumdan bahsetmezdim. Ben memur gibi 80le gidiyorum virajlara he he. F1 ile traktörü niye kıyasladığımı hala anlamadın.
  12. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Araştırmadan bilmeden yorum yapınca böyle oluyor : Guliette 1.4 170hp 0-200 bayır aşağı : 34sn (Civic gps verisi 32) Manuel guliette 32sn Hani geçiyordu? 100 kg fark var ve gitmeyen bir Cvt şanzumana karşı giden bir manuel?
  13. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Torkun önemsiz olduğunu vurguladım ama nerenden okudun acaba. @Ugur senin de cevabın burada. 22 yaşındasın yaşın kadardır araba sürüyorum, bırak da hiç ne kadar biliyoruz konusuna girmeyelim?
  14. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Kaç tane patlayan gördün? Ben çok Dsg gördüm o yüzden.
  15. sleepingawake

    Gitmeyen CVT

    Vosvos ya da diğerleri piyasaya Türkiye'de satılan bir araba sunsun o zaman? İyi Guliette ile kıyaslayalım. 1.4 170hp 250nm 1290kg çift kavrama( bozuldu mu birkaç ay parça bekliyorsun) 1.5 182hp 220nm 1388kg gitmeyen şanzuman. Kim geçer. End of discussion.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım