umitberk kullanıcısının son içeriği

  1. U

    Yeni ford focus

    Arkadaslar yeni ford focus cikacak bildigimiz üzere lakin bir bilgisi olan varmi?
  2. U

    Racechip

    Arkadaslar sizcr racechip soyledigi kadar sakincali bir uygulamami?
  3. U

    ARABA SES YALITIMI

    Arabaya ses yalıtımı yapan bir firma varmi yoksa kendimizmi yapıyoruz malzemelerle ?
  4. U

    KAPALI Focus TDCİ Gaz Yememe Sorunu

    Arkadaslar abiler bizde bir 2009 ford focus var arabanin motorunu degistirdik 30 kmlik bi motorla fakat araba her viteste 2000 devre cikana kadar gaz yemiyo 1 2 km hizlaniyo bekliyoruzki 2000 devre gelsin sonra gitmeye basliyor arabanin 1 enjektorunde kacirma gibi birseu var birde turbonun hemn...
  5. U

    MUHİP REİS OTOPARK.COM'A GERİ DÖNDÜ

    Muhipin geri donmesine cook sevindim . And abinin yasadiklari haric araba sevgisi anlatımı tartisilmaz ama o gittikten sonra muhipin gelmesi muthis oldu . Ama tek bir sey soylicem . MUHIP ABI MERAK ETME SINAN ABI KAZA YAPMAZ ( insallah )
  6. U

    Makyajli mondeo?

    Arkadaslar.makyajli.mondeo.ne zaman gelicek ve 2.0 benzinli motor geldimi?
  7. U

    KAPALI Ford focus 1.6 tdci çok yakıyor

    Arabaya takilan motor sifir degil yaklasik 30bin kmde herkez enjektorden diyo ama enjektor bozuksa yakarmi okadar
  8. U

    KAPALI Ford focus 1.6 tdci çok yakıyor

    Arkadaslar arabanin motoru degisti ve ayni 110 luk motor takildi cekisi felan güzel ama. Araba 12 litre yakiyor 2 hafta oldu ama dusmedi gostergedede sikinti yok gercekten yakıyor neden kaynaklaniyor olabilir.
  9. U

    2009 Ford Focus Yazilim

    Arkadaslar elimizde 2009 40 binde 1.6 dizel araba var . Biz bu arabaya alt devirlerini canlandırıp belki 10 20 beygir katmak istiyoruz motor 110luk ne kadar tutar ve zarari varmidir sadece alt devirlerini biraz canlandirmak istiyoruz.
  10. U

    Ford focus stci 180 hp

    Hayir millet hondaya 1.5 180hplik motor gelicegini duyunca cok cildirdi felan ama hali hazirda ford focus ayni motorla tutulmadi yine dizel secenegi alindi. Honda kadar apaci arabasi olmadigindanmi tutulmadi yoksa kronik sorunmu
  11. U

    Ford focus stci 180 hp

    Arabanin fiyatlari uygunken normalide satiliyorken bu arac neden tutulmadi turbo yuzundemi haram beygir :)
  12. U

    Yeni Honda Civic HB

    Aslinda ilk ciktigindada soru isaretleri vardi kim alir bu fiyatla eski motor felan ama gencler bayildi arabaya çokça gormeye başladım ben heleki bayrampasa sefakoy ve yenibosnada oldukca fazla yeni civic
  13. U

    KAPALI Araç seçimi 320d gt - 520i f10

    :)) biri mondeomu dedi. Mondeo al bmw heryerde var ama yaninizdan bir mondeo gecse donup bakasiniz geliyorki bi sonraki makyaji beklicekseniz dahada iyi olucaktir :)
  14. U

    Ford mondeo vignale

    Hahahahhaha. Ne alirsam kâr ne ya :)) ah ford ah bazi seyleri guzel yapiyosun oysaki . Dunyada cokca satmis focusun var azinsanmicak bikere BİNENİ kendine aşık eden bir mondeon var mustang felan ama nerdesin be ford elin korelisi japonu seni gecti :)
  15. U

    Ford mondeo vignale

    Suanda mercedes ve bmwde ki fark neyse ford ve wolswagendede kalsin tabiki biri dinamikten vuruyorsa biri surus karakterinden vursun ama ford burda tikaniyor sen surus dinamigi diyosan iyi sansiman koyucaksin karsindakinden nispeten iyi.motor koyucaksin ee nerde kaldi ozaman rekabet mondeo super...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım