Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz


  • Kullanılan toplam oy
    676

mavera97

Profesör
2 Kas 2016
166
319
1,335
IMG_2612.jpeg
 

BorgaXxX

Panpa
29 Ocak 2017
443
1,434
2,645
Marka
Ford
IMG_2507.jpeg

Almanya - Hollanda arasında bana 5 gün eşlik ediyor bu arkadaş.

Genel izlenimlerim:
- Tasarımı çok sıradan duruyor, bi 3008 bundan çok daha heyecanlandıran bir tasarıma sahip.

- Genel ses yalıtımı iyi, yol sesi ve rüzgar sesi katlanılır seviyede.

- Koltuklarında oturma ergonomisi güzel, o kadar yolu hiç inip esneme ihtiyacı duymadan geldim.

- Şöförün en çok dokunduğu yerlerdeki malzemelerin seçimi ve panel birleşimlerindeki yükseklik farklarını beğenmedim. Genel olarak işçilik ve malzeme kalitesi kötü.

- Kadran paintte çizilmiş gibi. Hic bir ekstra bilgi yok. Hiç bir albenisi de yok, siyah taban uzerine beyaz rakamlar koymuşlar sadece.

- Motor 1.2 Puretech + Manuel kombinasyonlu. Hollanda otoyollarında hız limiti 100 iken hem daha yeterli hissettiriyordu hem yakıt tüketimi 4.5 seviyelerinde idi. Almanya tarafına geçince 120 ve bazı yerlerde sınırsız bölümlere geçiş yapmış olduk. Buralarda motorun cekişi alt hızlardaki esnekliğini kaybediyor. Biraz yetersiz kalıyor gibi hissediyorum ama bu kasada 1.2 3 silindir motordan daha fazlasını beklemekte biraz haksızlık olur gibi zaten. Ayrıca Almanya otobanına girince ortalama tüketimi de 5.5 litre ve üzerine doğru tırmanış yaptı.

Özet: Ben çok beğenemedim.
 

Onur Kmnt

Kerem Onur Kement
Profesör
18 Mar 2023
268
602
1,445
19
İstanbul
Marka
Ford
Bu araba ülkemizde hakettiği değeri görmeyen araçlar arasında en net örnek olabilir.Heybetli duruşu,iç tasarımı ve muazzam süspansiyon konforu ile çok güzel araç.
Motor şanzıman seçeneklerinden kaybetti daha çok, sunduğu donanım sayısının rakiplerine göre daha az olması da bir etken maalesef
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım