Palio diye yazılır, adammm diye okunur. Gelmiş geçmiş en sorunsuz, en dayanıklı yerlilerden. GAYIŞŞŞ
Palio diye yazılır, adammm diye okunur. Gelmiş geçmiş en sorunsuz, en dayanıklı yerlilerden. GAYIŞŞŞ
Kesinlikle, cefakar reisPalio diye yazılır, adammm diye okunur. Gelmiş geçmiş en sorunsuz, en dayanıklı yerlilerden. GAYIŞŞŞ
Alman grubu araçlara nedense çok yakışıyor yaBi teneke jant bir arabaya nasıl bu kadar yakışabilir ya
İspat edemem ama kesin degdirdikten sonra o mesafeyi bıraktı
Valla Golf'te ben de bazen böyle bırakıyorum ön park sensörü var, kırmızı yandıktan sonra da ne kadar mesafe kaldığını biliyorum eğer park yerim darsa yanaşıyorum mecburenİspat edemem ama kesin degdirdikten sonra o mesafeyi bıraktı
Görebildiğim kadarıyla bu leon'da ön park sensörü yok. Ondan dolayı zaten önce değdirip sonra geriye almıştır dedimValla Golf'te ben de bazen böyle bırakıyorum ön park sensörü var, kırmızı yandıktan sonra da ne kadar mesafe kaldığını biliyorum eğer park yerim darsa yanaşıyorum mecburen
Onda da eğer koltuk dipteyse totoyu azıcık kaldırıp öndeki arabaya bakıyosun ahahahhs o zaman böyle bırakılıyoGörebildiğim kadarıyla bu leon'da ön park sensörü yok. Ondan dolayı zaten önce değdirip sonra geriye almıştır dedim
Hayatımda hiçbir zaman arabayı böyle bırakacak kadar rahat bir insan olamadım. Bazen kıskanmıyor değilim Ben önümde ve arkamdaki araçla bırakacağım mesafeyi aracın marka, modeli, lükslük seviyesi, sensörün kalitesi, geri görüş kamerası olup olmadığı, etrafında çizik, vuruk olup olmadığı gibi bir ton gözlemden sonra ayarlayabiliyorumOnda da eğer koltuk dipteyse totoyu azıcık kaldırıp öndeki arabaya bakıyosun ahahahhs o zaman böyle bırakılıyo