'01 Renault Clio 1.4 16V RXT Otomatik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alkın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Ekli dosyayı görüntüle 53256

Ankara'da yağan yağışlardan arabaların ikisi de baya kirlenmişti, özellikle alt kısmı tuzla kirlenmiştir diye düşünerekten alt tarafına ekstra özenerek bir iç dış yıkama gerçekleştirdik.
Elinize sağlık, bu rahatlatıcı aktiviteyi daha sık yapın. Bu coğrafyada bünyeye iyi geliyor. Gerçi benzinlik yıkamalarına da zam gelmiş, ona da el atmışlar sağolsunlar.

Ek olarak Clio'ya bir katarakt ameliyatı yapılırsa kaderi değişir. O da rahatlatıcı aktivite sınıfında yapılabilir :)

Elinize sağlık, bu rahatlatıcı aktiviteyi daha sık yapın. Bu coğrafyada bünyeye iyi geliyor. Gerçi benzinlik yıkamalarına da zam gelmiş, ona da el atmışlar sağolsunlar.

Ek olarak Clio'ya bir katarakt ameliyatı yapılırsa kaderi değişir. O da rahatlatıcı aktivite sınıfında yapılabilir :)
Havalar çok soğuk gerçekten hiç içimden gelmiyor tuz muhabbetine kendimi zorlayarak yıkadım :D katarakt için de içten olabilir diyorlar ama kış geçince dıştan temizletmeyi bi deneyeceğiz. Zaten araç ablamın olduğundan dolayı inceden bi cam filmi yapılacak yaza doğru ikisi birlikte aradan çıkar diye planlıyorum

Yıkama yeri de iyiydi jeton 50 lira süreler gayet uzun silecek yer de var çok aydınlık olmasa da. Ankarada genel olarak yıkamalar o kadar dandik ki 10km uzağa gidiyoruz arabaya su tutmaya git gel 100 lira araba yakıyo zaten :D

Son düzenleme:

araç bendeyken farı sorduğumda yıkamacım içten demişti, ben elletmedim yeni sahibi düşünsün 😂 .

yıkama yeri olarak benim gördüğüm eryamana giderken metro marketi geçince totalin içindeki yer baya iyi ama çok uzak, haricinde de bizim buradakilerden edeneyimlediklerim arasında en iyisi doğukent bulvarında eski bp yeni po'lar (karşılıklı ama natavega istikameti daha geniş)

Çok dert etmeyin

Evet renoya binmenin böyle avantajları varmış yeni yeni öğreniyoruz biz de. Bir de sebebini bilmediğim bir şekilde clio grubundaki apaçi abilerimiz düz fara dönüyor ısrarla çok fazla temiz çıkma mercekli far var gruplarda

• Haha
Tepkiler: abidinkofficial
Evet renoya binmenin böyle avantajları varmış yeni yeni öğreniyoruz biz de. Bir de sebebini bilmediğim bir şekilde clio grubundaki apaçi abilerimiz düz fara dönüyor ısrarla çok fazla temiz çıkma mercekli far var gruplarda
Göz delme hobilerinden dolayı merceğe alerjileri vardır. Merceksize dönüp 56464989 kelvin xenon far takarlar. Ana bacı küfür yer rahat ederler :D

Göz delme hobilerinden dolayı merceğe alerjileri vardır. Merceksize dönüp 56464989 kelvin xenon far takarlar. Ana bacı küfür yer rahat ederler :D
benim de merceklerin arkasına led takasım var da üstündeki halojenler baya iyi ve taze diye kıyamadım :D bi de beyazımsı farların yağmurda falan ne kadar işlevsiz olduğunu düşününce durduruyorum kendimi ama göz alıcı parlak selektörler için uzunlara her an takabilirim

benim de merceklerin arkasına led takasım var da üstündeki halojenler baya iyi ve taze diye kıyamadım :D bi de beyazımsı farların yağmurda falan ne kadar işlevsiz olduğunu düşününce durduruyorum kendimi ama göz alıcı parlak selektörler için uzunlara her an takabilirim
Osram'ın çift renk orijinal ledleri var hatta 3000 ve 2700k ledleri de var. Renault'un mercekli farlarına led gidiyor ve göz almıyor cidden.