Selamlar, epeydir konuya bakmadım.
Askere gittik geldik, oydu burdu derken üzücü bir haber vereceğim, çok yakın bir arkadaşım aracımla kaza yaptı, tam da satıyordum
Kaza 28 Ağustos tarihinde oldu, ben İstanbul’daydım o sıra, sabah 9 da bu üzücü haberin telefonuyla uyandım.
Aracı elbette Booster Performance’a çektik, Erhan abim yeter bıktım sizden dedi elbette
neyse, araç hala tamir aşamasında, en başta kasko 3 hafta kadar araştırma komisyonunu soktu devreye, şimdi de hala parça bekliyoruz, muhtemelen 20-30 bin lira civarı hasar kaydı çıkacak, kaporta 16 yıldır olduğı gibi yine hatasız
sonrasında yakın bir arkadaşımın yine yakın arkadaşı benim araca talip, vazgeçmezse eğer(kaza olduğu günden beri arabanın yapılmasını bekliyor) ona satıp bu işlerden emekli oluyorum, birazdan yeni konu açacağım orada alacağım otomobil hakkında konuşuruz.
Askere gittik geldik, oydu burdu derken üzücü bir haber vereceğim, çok yakın bir arkadaşım aracımla kaza yaptı, tam da satıyordum

Kaza 28 Ağustos tarihinde oldu, ben İstanbul’daydım o sıra, sabah 9 da bu üzücü haberin telefonuyla uyandım.
Aracı elbette Booster Performance’a çektik, Erhan abim yeter bıktım sizden dedi elbette