16 yasinda 458 italia,760 hp m5 ile yanlamak F30 pert etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yarimgazdebriyaj

Profesör
176
Alimuratkutvan instagram kullanici adina sahip 16 yasindakikisi belli ki cok zengin kendine ait bir tane f30 u var mavi renkli sehrin merkezinde 2 dakika boyunca yuvarlak donuyor sonra attigi videoda ise kirmizi bir f30 u perte cikarmis ama onun icin sikinti degil cunku parasi var biraz daha eski videolara baktigimizda 760 hp bmw m5 ile sehrin merkezinde yanliya yanliya gidiyor 16 yasinda 760 beygir cok sasirtici 458 italia da kullaniyor ben ilginc oldugunu dusundugumden burada paylasiyim dedim

Ekli dosyalar

• IMG_7877.PNG
    IMG_7877.PNG
    784.8 KB · Görüntüleme: 615
  • IMG_7870.PNG
    IMG_7870.PNG
    587.4 KB · Görüntüleme: 507
Sanki sizin paranız olsa boşlayn vw binerdiniz. Çocuk daha elbette artistlik yapacak. Trafikte yapmasın yeter.

Belli ki iyi patlamamış bu bıldırcın yada fazla canı yanmamış. Biz arabayı sürtsek üzüntüden 1 hafta arabaya binmeye yüzümüz olmaz adam beğeni kasmış onla :D
Ben bunun ailesinde ne tür bir zihniyet var onu anlamıyorum. Hadi kendi evladını geçtin başka birinin canına mal olsa ne olur?

Malesef günümüz kızlarının aradığı ve bir çok veledin özendiği bir tip.

Allah akıl fikir versin ne diyelim.

O biraz da mutevazilik ve aile terbiyesine bagli. Sagolsun peder bir gun kredi kartini esirgemedi bende onu bir kez mahcup etmedim. Onemli olan para miktari degil anne babanin zeka seviyesi ve kulturu.
Hocam bir ergenin sosyal medyada paylaştığı iki fotodan ailesini nasıl analiz edebiliriz? Bence bu öfkemiz bizim sahip olmak istediğimiz imkanlara 16 yaşında sahip olması.

Ben clio rs 172 ye binerdim, hala da olsa yine clio rs 172 ye binerim. Eskiden beni sevdiğim arabadır. Mesele ondan ziyade şu ki, kaza yapmış ona rağmen akıllanmamış olması.

Hocam bir ergenin sosyal medyada paylaştığı iki fotodan ailesini nasıl analiz edebiliriz? Bence bu öfkemiz bizim sahip olmak istediğimiz imkanlara 16 yaşında sahip olması.
Hocam benim hatunun arkadasi ciner grubunun oglu. Instagramina girince goruluyor adamin astra si vardi bundan 3 sene onceye kadar. Kendi tatil koylerinde soyadini degistirip calismis ve sirketlerinde sanki baglantisi yokmus gibi stajyerlik yapip dip noktadan yetisdirdiler cocuklarini. Simdi sizce o cocukla bu bir tutulabilirmi ? Ben acikcasi dunyanin en zengin adami degilim ama en kotusude degilim. Ama elimdekilerle sukretmeyi ogrendim kendimden hep daha kotuleri oldugunu bilir simarmadan gosteris hava atmadan yasamaya calisirim. Bu birazda dedigim gibi once aile sonra karakter meselesi galiba.

Valla bende 16 yaşindayım bu muptezelin yaptığı hiçbir halti yapmiyom ve mutluyum. Acaba bende mi bi gariplik var yav :confused:. Hayır araba kullanıyon eyvallah da niye sosyal medya ya atıyon yav onu geçtim insanların canina kast ediyor. Aile çok önemli faktör. İstesem çok rahat garajdan arabayı kaçırıp gazlarım ama yapmıyorum neden ailemin guvenini sarsmak istemiyorum ve olası bir kaza durumunda zor durumda bulunmak istemiyorum. Zaten babamın gözetiminde arada araba kullaniyorum. Birde şu var bu aile çocuğuna bu yaşta bunları veriyorsa ileride ne verecek?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...