180den sonrasını harbiden göstermiyor mu ben daha 4. vitese yeni başlamış oluyorum alayınızı tokatlıyım istiyosanızahahah kim diyor 180 den sonrasını göstermiyor, bir gün benzinim yeterse sana göstereceğim![]()
16 olsa acaba daha az yakar mıydı?Benim 1.5 dci clio da 8 valfmis yeni ogrendim
ahahha yok öyle bir şey yahu 180 düzde gördüm yanımda ki annem korkmaya başlayınca basmadım daha180den sonrasını harbiden göstermiyor mu ben daha 4. vitese yeni başlamış oluyorum alayınızı tokatlıyım istiyosanız![]()
Yok 16 olunca daha fazla yakiyormus ilginc geldi bana16 olsa acaba daha az yakar mıydı?
8valfli araç şuanda üretildiğini bilmiyordum1.6 TDI, 1.6 TDCİ, 1.5 DCİ, 1.4 HDİ, 1.6 HDİ bu motorlar hep 8 valfli
16V olunca performans ciddi anlamda fark ediyor 4 bin devirden sonra ciddi anlamda ses değişiyor (benzinli ) ve gidiş artıyor tabi öyle güzel yakıyor ki böyle ferah ferah ohhh
silindirin içerisine tek valften yakıt/hava almak var birde çift valften yakıt/hava almak var, aynı şekilde egzos gazı tahliyesi için çift valf olması daha iyiŞimdi valf fazla olunca mı iyi az olunca mı?
lisede motor mezunuyum sanayide ve yetkili serviste geçmişim var şuanda yine motorlu araçlar üzerine üniversite okuyorumHocam sizin meslek neydi? @motorsinann
pp'deki çocuğun keyfi bu bebeden daha iyi valla haklısınBu bebenin resimlerine baktım da hiç gülmüyor.
Yazık ya acıdım bebe'ye buda 'zenginliğin getirdiği bir eziklik' olsa gerek. Evde kim bilir babasından nasıl şiddet görüyordur (!)