16 yasinda 458 italia,760 hp m5 ile yanlamak F30 pert etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla begenildi diye yayından kaldırdım
bak-bunu-burdan-alin-capsi.jpeg

Ulan aslında biraz düşündüm de böyle şeyler çok havalı. Daha ehliyet yok araba pert ediyor falan. Şöyle babasının A4'ünü falan pert etse de biri hayran kalsak. Captiva da olur.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zuhahahahah sabah sabah iyi güldüm beni fazla beğeniyorlar yayından kaldırın beni [emoji23][emoji23][emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseyi savunmuyorum, ancak konuyu saptiran sizsiniz. Bu konuyu acan arkadas kendi goruslerine yer vermeden icerik paylasmis. Siz de 3-5 akilli toplanip yaptiginin yanlis oldugu gerekcesiyle -ki yanlis zaten- cocuga satasiyorsunuz.

Ustelik yonetici cagirma triplerine de girmissiniz bir de. Forum kurallarina gore suclu taraf sizsiniz. Hani su asla kural cignemeyen kusursuz Turkiye Cumhuriyeti vatandaslari olan siz. Konu sizden oturu dagildi, kilitlenmesi de sizden oturu olacak. Cezasiz, uyarisiz cikmazsiniz umarim bu isin icinden.

Eklemek istedigim son sey, aranizda dogru duzgun yorum yapip durumun yanlisligini belirtmeye calisan da var. Helal olsun oylenize. Ancak burda dalgaci dalgaci faydasiz mesajlar yazanlar zamaninda o kaynadiklari kantin siralarinda kac kisinin hakkini yediler bir onu dusunsunler. Bir kural ihlalinden muhim olan budur. Pantolonunuzu indirip o arka taraftaki 2 yanakli cisme bir bakin.

Kimseyi savunmuyorum, ancak konuyu saptiran sizsiniz. Bu konuyu acan arkadas kendi goruslerine yer vermeden icerik paylasmis. Siz de 3-5 akilli toplanip yaptiginin yanlis oldugu gerekcesiyle -ki yanlis zaten- cocuga satasiyorsunuz.

Ustelik yonetici cagirma triplerine de girmissiniz bir de. Forum kurallarina gore suclu taraf sizsiniz. Hani su asla kural cignemeyen kusursuz Turkiye Cumhuriyeti vatandaslari olan siz. Konu sizden oturu dagildi, kilitlenmesi de sizden oturu olacak. Cezasiz, uyarisiz cikmazsiniz umarim bu isin icinden.

Eklemek istedigim son sey, aranizda dogru duzgun yorum yapip durumun yanlisligini belirtmeye calisan da var. Helal olsun oylenize. Ancak burda dalgaci dalgaci faydasiz mesajlar yazanlar zamaninda o kaynadiklari kantin siralarinda kac kisinin hakkini yediler bir onu dusunsunler. Bir kural ihlalinden muhim olan budur. Pantolonunuzu indirip o arka taraftaki 2 yanakli cisme bir bakin.

Evet, konuyu kilitliyorum..

Bu konu açıldıktan sonra forum kurallarında yer alan bir madde de düzenleme yaptığım için burada olan bitenle ilgili bu sefer herkesi muaf tuttum.

Lakin bundan sonra konu akışını bozan ve konuyu başka yere çeken herkes ilgili kural ihlalinden uyarı, devamında uzaklaştırma alacak. Çünkü durum, artık bardağı taşırmaya başladı. Sanırım bu 3. bu yüzden kilitlediğim konu oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...