16 yasinda 458 italia,760 hp m5 ile yanlamak F30 pert etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bende 16 yaşindayım bu muptezelin yaptığı hiçbir halti yapmiyom ve mutluyum. Acaba bende mi bi gariplik var yav :confused:. Hayır araba kullanıyon eyvallah da niye sosyal medya ya atıyon yav onu geçtim insanların canina kast ediyor. Aile çok önemli faktör. İstesem çok rahat garajdan arabayı kaçırıp gazlarım ama yapmıyorum neden ailemin guvenini sarsmak istemiyorum ve olası bir kaza durumunda zor durumda bulunmak istemiyorum. Birde şu var bu aile çocuğuna bu yaşta bunları veriyorsa ileride ne verecek?
Dunyanin en basit seyi pahali bir oyuncakla mutlu olmak. Ama bu dunyanin fani oldugunu ve maddi seylerin gelip gecici onemli olanlarin sevgi arkadaslik ve bunlarin yaninda asgari hayat standardi para inanin su cocuktan daha mutlu edecektir. Ben hatunla gittigim salas mekandaki keyfi bogazdaki luks restoranda alamiyorum mesela.

8 ne? 8 diye yaş olur, dürüm adana fiyatı olur ama valf sayısı olmaz bitik o motor
Yoo gayet oluyor. Eski nesil, mühendislik, sürüş zevki ve sağlamlığın olduğu yıllardan gelen motor olduğu için olur :D
Ama kafama takılan bir şey var ki gece uykularımı kaçırır. 1.25 i ben para üstü zannederdim hep, ta ki bir fiesta görene kadar. 1.2 değil , 1.3 değil 1.2 buçuk mudur nedir yani bu :D:D

Yoo gayet oluyor. Eski nesil, mühendislik, sürüş zevki ve sağlamlığın olduğu yıllardan gelen motor olduğu için olur :D
Ama kafama takılan bir şey var ki gece uykularımı kaçırır. 1.25 i ben para üstü zannederdim hep, ta ki bir fiesta görene kadar. 1.2 değil , 1.3 değil 1.2 buçuk mudur nedir yani bu :D:D
ahahha bende 912 yi hep Porsche nin bir modeli sanardım ta ki 1.25 16 VALFLİ Fiestanın 912 kg olduğunu duyana kadar

Beyler bu imkan bende olsaydı şimdi Lewis Hamilton'a rest çekiyordum. Bu arkadaş Bmw pert edip instagrama atıyor maşallah.

912 mi? Dikkat et Sinan kardeş yanından tank gibi ağır arabamla geçerken rüzgarımla savrulma sonra :rolleyes: Mesela sen o arabayı okula bırakırken korkasın da. Malum 912 kg olunca 4 kişi sürükleyebilir :p:p
ahahahha 100 beygirlik 1500kg aracın, 900 kiloluk 4000 devirden sonra çıldırmasına neden olan 16 subaplı zetecs motorlu Fiestanın yanından geçeceğini sanmıyorum, lpg de vardı dimi sende :rolleyes:

ahahah kim diyor 180 den sonrasını göstermiyor, bir gün benzinim yeterse sana göstereceğim :confused:
Hımmm deneyelim bakalım, ben öne geçerim Accent ile sen peşimden gel bakayım :p:p ben tüpte sen benzinle :p:p

Ekli dosyalar

• IMG_3712.JPG
    IMG_3712.JPG
    56.4 KB · Görüntüleme: 192
Hocam bir ergenin sosyal medyada paylaştığı iki fotodan ailesini nasıl analiz edebiliriz? Bence bu öfkemiz bizim sahip olmak istediğimiz imkanlara 16 yaşında sahip olması.

Şöyle edebiliriz, düzgün bir aile daha ehliyeti olmayan bir "çocuğun" altına araba vermez. Pahalısı osu busunu geçtim araba vermez.
Ülkemizdeki göz önündeki zengin ailelere bakın. Koç ailesi gibi görmüş, servet sahibi ailelere bakın. Bir de sonradan görmelere ve ailelerine bakın demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Şu videodaki çocukta milletin başını yakmadan akıllanır umarım.
Hasetlik falan değil olması gereken bu. Ehliyetini alsın, ondan sonra milleti tehlikeye atmadan adam gibi ne kullanırsa kullansın isterse Koenigsegg Agera R getirtsin onu kullansın bana ne, zevk onun para onun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...