DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD açtığı konuda böyle demiyodu evdemi sürüyon
DD akşam akşam kahkaha attım ya adamsın sen
Hocam fazla guldun ya sanki, o D'ler alerji yapmasin?
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD açtığı konuda böyle demiyodu evdemi sürüyon
DD akşam akşam kahkaha attım ya adamsın sen
Hocam fazla guldun ya sanki, o D'ler alerji yapmasin?
alper adam hala sürüyorum diyor trafiksiz alandaBence @Yarimgazdebriyaj arkadaşımız artık akıllandığını bize göstermek için bu konuyu açtı. Yani demek istiyor ki " Ben artık bunlar gibi değilim". Ama biz konuya farklı baktık.![]()
Bence her haline şükret. Boşver arabası varsa var.Efendiler ben bu konuya kafayı taktım, ben neden bu kadar şanlı doğmadım ki diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ehliyeti yok arabası var. Baya baya "Arabası" öyle bizimkiler gibi eksik değil.
A4lü arkdaşın ismi ekin akkoyunoğlu(yada akkoyun tam hatırlamıyorum).Bu çocuğun az paralı hali. Serseriyarimgazdebriyaj arkadaş a4le yanlayan ruhsata 50TL koyan mı ? o iseDDD senin bu konuyu açman çok garip,yanlıyomusun hala a4le sjsjsj
ahahahah failAdam isim soyisim paylaştı ya labi sorsaydın paylaşılmasını istiyo mu istemiyo mu çocuk pat diye yazdın ismi hemen.
Açtıgı başlıklardan birinde geçyor zatenSoyismi kendinden daha troll gibi yani yanlış anlaşılmasın da anca bu kadar denk gelirsen yine de düzenle hocam mesajı. Kimse isminin soyisminin internet ortamında yayılmasını istemez.
ahahahah fail![]()
İsim vermek istemeseydim youtube de profilimi vermezdimAdam isim soyisim paylaştı ya labi sorsaydın paylaşılmasını istiyo mu istemiyo mu çocuk pat diye yazdın ismi hemen.
Sen benim meshur yan video mu 50 papel tavsiyemi bilmiyorsun o zamanNe bileyim senin youtube hesabını yahu.
Bilmez miyimSen benim meshur yan video mu 50 papel tavsiyemi bilmiyorsun o zaman
bu forumu terket çocuk! videon hala duruyorsa linkini atsana merak ettimSen benim meshur yan video mu 50 papel tavsiyemi bilmiyorsun o zaman
Fazla begenildi diye yayından kaldırdımbu forumu terket çocuk! videon hala duruyorsa linkini atsana merak ettim