16 yasinda 458 italia,760 hp m5 ile yanlamak F30 pert etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam fazla guldun ya sanki, o D'ler alerji yapmasin?
Bence @Yarimgazdebriyaj arkadaşımız artık akıllandığını bize göstermek için bu konuyu açtı. Yani demek istiyor ki " Ben artık bunlar gibi değilim". Ama biz konuya farklı baktık.:);)
alper adam hala sürüyorum diyor trafiksiz alanda :D trafiğin anlamını bilmiyor sanırım her neyse,sunake önümde ygs-lys var bunlara çalışmaktan dış dünya ile bağlantım kalmadı ara sıra foruma girip stres atıyorum böyle şeyler görünce fazla gülüyorum .d

baba parası,başka açıklaması yok babasının serveti olan şanslı çocuklardan şanslı demekde herzaman doğru olmaz para olması biyandanda huzursuzluk verir çünkü ne gerek var 458e felan m2 veya 220d m paket yeter

Belki acımasız bir eleştiri olacak ama böyle aileler çocuklarına yeteri kadar vakit ayıramadığı için böyle şeyler yapıyor. Çocukları onları sevdiğini düşünsün, başlarını ağrıtmasın diye. Ufakken playstationlar oyuncaklar, biraz büyüyünce altına araba. Manevi boşluğu maddiyatla doldurmaya çalışıyorlar. Bunun sonucunda şımarık, egoist ve doyumsuz bir birey topluma kazandırılmış oluyor. Ama nihayetinde zenginin parası bizlerin çenesini yoruyor :)

Benim bildiğim en az iki kere trol amaçlı başlık açtı bu forumda. ilgi çekmek isteyen ergenin biri.

Soyismi kendinden daha troll gibi yani yanlış anlaşılmasın da anca bu kadar denk gelir :) sen yine de düzenle hocam mesajı. Kimse isminin soyisminin internet ortamında yayılmasını istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...