şu konunun altında sırf 3 tane ban saydım ben
bi de konuyu hiç etmeye katkıda bulunduğum için kendimi de banladım 4 oldu 

Rütbesini emiklerim onunYılanın başını küçükken ezeceksin reis
Simdi buna da özel rütbe çıkarılırsa şaşırmayın![]()
Benim aldığım 2. uzaklaştırma bu.şu konunun altında sırf 3 tane ban saydım benbi de konuyu hiç etmeye katkıda bulunduğum için kendimi de banladım 4 oldu
![]()
Benim aldığım 2. uzaklaştırma bu.
Margarita içmeden güne başlamıyorum aahsauyahsshmargarita kim ola ki ?![]()
![]()
bana karşı değil, 16v önemi olmaz diyerek tek eksantrikten 16v çıkarmak için üstün mühendislik yaparak motor üreten Honda ya karşı ayıp etmiş olursunfaydası neden olmasın öyle güzel oluyor ki
Benim aldığım 2. uzaklaştırma bu.
Gelsenize burası çok güzel.
Bikinili kızlarla Margarita içiyorum.
1 ay ne aboovBirinci. İkinci olsa 1 ay uzaklastirilirdinjz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla eğer şimdi 1 ay uzaklaştırmayacaksan söyleyeyim.Birinci. İkinci olsa 1 ay uzaklastirilirdinjz
Valla eğer şimdi 1 ay uzaklaştırmayacaksan söyleyeyim.
Bu benim ikinci uzaklaştırmam.
İlkinde şu karikatürü attığım için ceza verdiniz.
Kaldirildi.
(Her ne kadar benden sonra bir kac kisi daha bu karikatürü koyduğu halde ceza almasa da, hatırlamanız açısından koydum.)
İkincisi de geçen gün spor araba başlığı altında elimden kaçan küfür yüzünden uzaklaştırıldım.
Allah allah yahu banane ikinci uzaklaştırmam bu benimOzel mesajlariniza bakarsaniz normalde uzaklastirilmaniz gerektigi lakin bir seferlik tolerans kullandigimi yazmıştım
Dogal olarak bu ilk seferiniz oluyor. Ama toleransi saymazsaniz evet 2.
Allah allah yahu banane ikinci uzaklaştırmam bu benim
İlkinde bi ara sizle takılan corvettesi olan adamı -adını unuttum- sorulan bi konu altına o karikatürü attim diye uzaklaştırma aldım. bir de şimdi aldım işte. Evet bi ara tolerans gösterdin bana göstermeseydin 3 olacaktı![]()
Hesap açılsın mesajlarıma bakcamHayır bu birinci. Yahu panelden görüyorumO karikatürü attığınızda sizi yasaklamam gerekirken uyarı verdim sadece.
750 hp degil ve trafige cikmamaya calisiyorumyarimgazdebriyaj arkadaş a4le yanlayan ruhsata 50TL koyan mı ? o iseDDD senin bu konuyu açman çok garip,yanlıyomusun hala a4le sjsjsj
Evde mi sürüyon arabayı? @Yarimgazdebriyaj