16 yasinda 458 italia,760 hp m5 ile yanlamak F30 pert etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana karşı değil, 16v önemi olmaz diyerek tek eksantrikten 16v çıkarmak için üstün mühendislik yaparak motor üreten Honda ya karşı ayıp etmiş olursun :) faydası neden olmasın öyle güzel oluyor ki

Honda çok ayrı bir mevzu ona saygımız sonsuz :)

Bunu şu yüzden soruyorum, şimdiki arabamı (Fiesta 1.25 lt 82 PS) almadan önce Nissan Micra K12 kullanıyordum 1.2 80 beygir 4 silindir CR12DE kodlu motor ki bilen bilir efsane bir motor bu, Nissan’ın bilerek ve isteyerek Renault’a vermediğini düşündüğüm bir motor hatta :) neyse bu farklı bir konu. Şimdi her iki motor da çift eksantrik 16 valfli motorlar ama Nissan’da değişken subap zamanlaması var, 3000 d/d den sonra sesi de çekişi de gerçekten hissedilir ölçüde değişiyor ama neredeyse aynı güç ve torka sahip fiestadaki motorda ise vvt olmamasının eksikliğini nissandan sonra çok yaşıyorum.

Fiestanın micradan yaklaşık 200 kg daha ağır olması ve daha kalın lastik tabanlarının bu hissimde mutlaka etkisi vardır ama micrada 3 vitesle tırmandığım rampaları fiestayla 2 viteste titreterek çıkmam bana vvt nin aslında ne kadar önemli olduğunu gösterdi. İnsan düşünmeden de edemiyor şimdi bu araç 8v olsa ne oluur 16v olsa ne olur. :)

Birinci. İkinci olsa 1 ay uzaklastirilirdinjz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla eğer şimdi 1 ay uzaklaştırmayacaksan söyleyeyim.
Bu benim ikinci uzaklaştırmam.
İlkinde şu karikatürü attığım için ceza verdiniz.

Kaldirildi.

(Her ne kadar benden sonra bir kac kisi daha bu karikatürü koyduğu halde ceza almasa da, hatırlamanız açısından koydum.)

İkincisi de geçen gün spor araba başlığı altında elimden kaçan küfür yüzünden uzaklaştırıldım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla eğer şimdi 1 ay uzaklaştırmayacaksan söyleyeyim.
Bu benim ikinci uzaklaştırmam.
İlkinde şu karikatürü attığım için ceza verdiniz.

Kaldirildi.

(Her ne kadar benden sonra bir kac kisi daha bu karikatürü koyduğu halde ceza almasa da, hatırlamanız açısından koydum.)

İkincisi de geçen gün spor araba başlığı altında elimden kaçan küfür yüzünden uzaklaştırıldım.

Ozel mesajlariniza bakarsaniz normalde uzaklastirilmaniz gerektigi lakin bir seferlik tolerans kullandigimi yazmıştım :)

Dogal olarak bu ilk seferiniz oluyor. Ama toleransi saymazsaniz evet 2.

Son düzenleme:
Karikatürü bi daha attı bu orhan bey, bi kez daha uyarı alsın bence.
edit: Ahlakım bozuluyo küfürler yüzünden şikayetçiyim
edit #2 kaldırmış :D

Son düzenleme:
Ozel mesajlariniza bakarsaniz normalde uzaklastirilmaniz gerektigi lakin bir seferlik tolerans kullandigimi yazmıştım :)

Dogal olarak bu ilk seferiniz oluyor. Ama toleransi saymazsaniz evet 2.

Allah allah yahu banane ikinci uzaklaştırmam bu benim :D
İlkinde bi ara sizle takılan corvettesi olan adamı -adını unuttum- sorulan bi konu altına o karikatürü attim diye uzaklaştırma aldım. bir de şimdi aldım işte. Evet bi ara tolerans gösterdin bana göstermeseydin 3 olacaktı :)

Allah allah yahu banane ikinci uzaklaştırmam bu benim :D
İlkinde bi ara sizle takılan corvettesi olan adamı -adını unuttum- sorulan bi konu altına o karikatürü attim diye uzaklaştırma aldım. bir de şimdi aldım işte. Evet bi ara tolerans gösterdin bana göstermeseydin 3 olacaktı :)

Hayır bu birinci. Yahu panelden görüyorum :D O karikatürü attığınızda sizi yasaklamam gerekirken uyarı verdim sadece.

Hayır bu birinci. Yahu panelden görüyorum :D O karikatürü attığınızda sizi yasaklamam gerekirken uyarı verdim sadece.

Hesap açılsın mesajlarıma bakcam
Valla ben 2 diye hatırlıyorum.
Acaba rüya falan gördüm de onu gerçek mi sanıyorum ola ki?
Ara sıra oluyo bende böyle kusura bakma birinci uzaklaştırmam da olabilir yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...