Hocam makinanız efsane ötesi. Allah kaza bela vermesin inşallah. Umarım testi çekilir.
Ankara da olmasaydım olurdu büyük ihtimalMerhaba arkadaşlar , pazar pist gününe Özyeğin Üniversitesinden izlemeye gideceğim rotada olan varsa yol üzerinden alabilirim muhabbet eder , hoş vakit geçirip geri dönebiliriz.
Beyaz Bmw tişörtü giyiyor olacağımBiz de oradayiz bul bizi sinani da darla cekelim diye![]()
Benim de kafamda bu üç silahşörü aynı anda görmek vardıForumdaki E34-E36-Z3 aynı anda test istiyor @sinan başkan.
Aynen aşağı yukarı aynı yıllarda piyasaya çıkmış bu üç aracın testi güzel olabilir üstelik üçünün de kondisyonu teste alınabilecek kadar iyi gözüküyor fotoğraflardan.İzlemesi zevkli olur.Forumdaki E34-E36-Z3 aynı anda test istiyor @sinan başkan.
Yahu çok iyi de bütçe yüksekHerkese Merhaba;
Öyle geziniyordum bu şaheseri gördüm. Düşünen varsa kaçırmasın. @volkan
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yasiz-sunroof-lu-105.000km-de-451210691/detay
Piyasadaki şişik fiyatlara göre normal aslında ve sanırsam fabrikasyon m paket. 323 araba 320 ye girmiş daha çok bakılsın diye herhalde.Yahu çok iyi de bütçe yüksek![]()
FarkındayımÜst linkteki araba gitti![]()