1997 E36 318is Montreal Blau Metallic ( 98.000 km)

@Mt.Akina 4. sayfada var fotosu e46 dan çıkma ahşap taktım. Pek fotoğraf çekemiyorum düzgün ama fırsat buldukça atmaya çalışacağım. (Y) Bir aksilik çıkmaz ise eylül ekim kasım dan birinde bi pist yapmayı da düşünüyorum videosunu da atarım.Hava sıcak olmamalı ve yağış olmamalı kriterim bu :) Seneye belli mi olur f1 takvimde diye pist günleri olmaz bi aksilik olur fiyatlar pahalanır vb vb.. 10 beygirden 250 lira koycak ama yine uygun fiyatlar o piste.
Yoo E46 ahşap kaplama vites kolunu gördüm, o da eskisinden kat kat iyi yalnız, hani olur da orijinal bej rengini ya da orijinal siyahını arıyorsundur diye öyle dedim yoksa ahşabın görüntüsü de hayli hayli yeterli.Pist günü için de aynen çok sıcak bir günde yapmaman iyi olur her ne kadar BMW sportif karekterli bir araç olsa püfür püfür esen hava da ciğerine çökmek gerek:D.F1 takvimine gireceğini zannetmiyorum ama seans sayısı çok az yazın hafta da bir gün olmalı en azından böyle yaparlarsa fiyat da ucuzlar herkes de girer.:)İkamet ettiğim yerde olsaydınız foto meselesini hallederdik kör topal eskisinden bir makine var hallederdik bir şeyler.:)

IMG-20170714-WA0000.jpg
IMG-20170714-WA0001.jpg
IMG-20170714-WA0002.jpg
IMG-20170714-WA0003.jpg
IMG-20170714-WA0004.jpg
IMG-20170714-WA0005.jpg
IMG-20170714-WA0006.jpg
IMG-20170714-WA0007.jpg
IMG-20170714-WA0008.jpg
IMG-20170714-WA0009.jpg

Tü tü tü Maşallah.Hasretim az buçuk da olsa yerini özleme bırakmıştır:D:D.Şaka bir tarafa fotoğraflar yakıyor hani.;)Tam dışarıda dururken camına telefon numarası yazılıp bana sat denilecek türden ya da araba yıkanırken hacı emmi kaç istiyon sen bua? diye sorulara maruz kalacak cinsten.:DKafalık konusunda BMW biraz konfor odaklıymış o yıllar bizimkinde de öyleydi.:)

Almanya'da olacaksın 700 €' luğunu alacaksın.Aldığın günden itibaren Nurburgring kombinesini de alacaksın.Sonra ufaktan ufaktan aracı yükleyip her hafta aşamalı olarak kendini hem sürüş konusunda hem de mühendislik konusunda geliştirmiş olacaksın.Bu dediğimi Türkiye'de yapmak çooook zor o sebepten millet köşe başı yay kesip dolaşıyor...

Bir video gelmişki buraya atmadan duramadım, pazar pazar neşemiz yerine gelsin.Adam şu an ilkokula giden oğluna seçmece sağlam bir E30 bırakmış.:)Maşallah arabanın tek kötü yanı LPG'li ve karbüratörlü olması harici 10 numara 5 yıldız.Bir tane de ben bulabilsem şu kısıtlı bütçeyle.:D:D

Bir video gelmişki buraya atmadan duramadım, pazar pazar neşemiz yerine gelsin.Adam şu an ilkokula giden oğluna seçmece sağlam bir E30 bırakmış.:)Maşallah arabanın tek kötü yanı LPG'li ve karbüratörlü olması harici 10 numara 5 yıldız.Bir tane de ben bulabilsem şu kısıtlı bütçeyle.:D:D
böyle temiz olan eski bmw leri görünce çok mutlu oluyorum :D

@Mt.Akina Merhaba :) Ya arabayı 50 kere rot balansa soktuk bişey yok dediler. Lakin 90 dan sonra elimi direksiyondan çekiyorum kendi kendine titriyor tutunca geçiyor titremesi :) Eski arabalar hislidir de bu kadar mı şevkat bekler :) 150 160 dan sonra bariz bir titretme var hafif korkutuyor. Focus ile 180-200 bandında dolaşabiliyordum. bu arabada 170den sonra kopacakmış hissi var tersi olması gerekirken :D