Hocam tekrardan maşallah
Aynen dün Özyeğin whatsapp grubundan konuştuk biraz hocam @CihanMertSener ileÖzyeğin ? @MertEren 'de ordan
sahibi benim gibi kıl biriymiş saklamış her şeyini güle güle kulanın@ibougur 20 yıl ödenen mtv leri tek tek duruyor da onları da atmiyim2009 dan itibaren girmiş olduğu muayene kağıtları da duruyor. 2009 da 80.000 km de imiş. Yani 8 yılda 17.000 km yapmış araba garip ve komik geliyor görünce sanki yıllarca beni beklemiş gibi ..
![]()
ya öyle bi yazdınız ki alasım geldi2 aylık izlenimleri de şöyle anlatiyim . Öncelikle beni etkileyen süspansiyonları. Hem aşırı konforlu hissettiriyor ama bir yandan da spotifr ruhunu korumakta. Focusuma göre ön taraf bariz yatıyo virajlarda o da sert süspansiyonlara sahipti fabrikasyon. İkincisi müzik sistemi diyebilirim. And Abinin M5 de bahsettiği olay. Notaları elinizle tutmak.. Ön tarafta 4 arka tarafta 2 hoparlör ve ortada subwoofer var. Harman kardon da değil fakat o yıllar opsiyon olarak varmış. Üçüncüsü gece yaşattıkları. Yine m5 de bahsedilen o ışıkların o deri koltukların ahenk içinde uyumuna tanıklık ediyorsunuz. Motora gelecek olursak devirlendikçe çıldırayazıyor diyebilirim. 6500 6700 aralarında sanki kafasına göre kesiciye giriyor bir kere 7000e geldiğini gördüm. Şasi çok dengeli ve sizi her daim güvende hissettiriyor. Eksilerine direksiyon derinlik ayarının olmayışı yazılabilir ( o da opsiyonlarda olan özellik) .Ayrıca debriyajı çok sert fakat benim hoşuma gidiyor.Son olarak derinin o yıllanmış kokusu gerçekten çok hoş![]()
İşte görmek istediğimiz şeyler kullanıcı klavuzu-fatura-orjinal velur paspas jant fetişi bu arada hocam şase no gözüküyor faturada sıkıntı çıkmasın.Focus 1'e ben de tavım bizde de vardı severek sattık, bu arada focusla bir i.park yapılmış sanki...![]()
Ovv bir de tek kapısı hay maşşallah.Siz söyledikten sonra fotoğraflara baktım da bunu buldum ve duygulandım .. İlk pist günüm..Ekli dosyayı görüntüle 6865
Hocam bu doğu Mahallesi'ndeki satılık olan araç mı ? Satıldı galiba , ilanda yok .Siz söyledikten sonra fotoğraflara baktım da bunu buldum ve duygulandım .. İlk pist günüm..Ekli dosyayı görüntüle 6865
Evet yaklaşık iki hafta oluyor satılalı.Hocam bu doğu Mahallesi'ndeki satılık olan araç mı ? Satıldı galiba , ilanda yok .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeri mi bilmiyorum makyajlı E46 'ya da 500-600 liralık orjinal jant arıyoruz kışın takılacak şu an ayağında ki style 45 yazın bu durcak kışın başka bir şey durcak diye hesapladık ama ucuza ne var orjinal.Kışlığın ölçüsü 16''Tabi öyle her şeyden önce çok özgün.
Montreal Blau dedigin renk bu fotoğraflarda gözükenden çok farklı bir renk haberin olsun. Pastadan sonra alttan çıkan renge şok olabilirsin. Style 32 var bir sürü satılık 500-600 lira takımları. Kaçırma derim.
Yok o başka z3@ardaserin Pasta cilalı fotoğraf zaten.kapılar ve tavan boyalı. Sağ kapıyı eski değnekci muhabbeti , sahibi para vermemiş, o da çizmiş vurmuş falan.. Senin z3 ilanda baya kalan araba mı yoksa kadıköyde satılıyordu 72.000 km onda baya gözüm vardı. Günün birinde takas edebiliriz
)