Konuyu güncelleme vaktimiz geldi, yolda kaldığım gün ufak bir şeyden kalmışımdır diye düşünmüştüm ancak hiç de öyle
olmadı
Bir sürü şey denedik ama kötü sondan kaçamadık

Üst kapak çürük ve çatlak çıktı, conta takımı, eksantrik, subaplar ve lastikleri, devirdaim, termostat, tüp beyni, arada kafasına göre çalışmayan tüp göstergesi, bujiler, ateşleme bobini falan derken liste kabardı ve bloğun üstünü 0 lamış olduk. Blok kısmını rektefiyeciye ölçtürüp baktırdık alt tarafta herhangi bir sorun yok.
Conta söktüğümüzde bu haldeydi, üst kapağın kendine hayrı kalmamıştı. Bir gözüm sürekli hararettedir ama önceden suyla kullandıklarından dolayı kabak benim başıma patladı.
Saplamanın biri de bu hale gelmiş, saplamalar da değişti. Ek olarak kötü durumda olan 2 adet amortisör takozu, 2 adet rot kolu değişti ve rot ayarı yapıldı.
Arabayı topladık ama dünyanın en pahalı benzinini nedense içmek istemedi

Benzin pompasına elektrik gelmiyordu onu hallettik ama gene çalışmadı. Sonra bir şekilde çalıştırdı ustam 45 50 dakika boyunca sırf bunun için uğraştık
Araba uzun süredir yattığı için leş gibiydi, hem bi test edeyim hem de kirlerinden arınsın diye bugün kendisini yıkadım ancak bezlerimi evde unutmuşum

Mecburen yolda rüzgarla kuruttum ve uzun zaman sonra evin önüne park edebildim.
Son halimiz de bu şekilde

İnşallah bir daha yolda kalmam hem maddi hem manevi olarak çok yorucu oldu. Yolda kalmadan önce performansta bir zayıflama hissediyordum şimdi eski halinden bile daha iyi olmuş gibi hissettiriyor.