Evet gençler başlıktanda anlaşılacağı gibi konu. Öncelikle belirteyim benim mazda köşede duracak yani bu aracı ben kendime almıyorum.İkinci ailem için diyelim.belirli kriterler bir var bir yok yani kısaca
ikinci eli güçlü vs konular esnetilebilir.mazda alınmaz deyip cx5 i canlı gördük içine bindik bayıldılar olabilir oldu.yani a ' dan z ' ye bir kriter yok yerine göre .sadece şunlar var.
c segmenti çok düşünülmüyor.hanı cok begenılırse ılla sedan .
d segmentı ön planda.200 hafıf esnetılebılır.(250 cok cok begenılırse belkı .220 cıvarı kabul)
suv lar elbettekı olabılır.
yakıt veya motor tıpı cok onemlı degıl . manuel kesınlıkle olmayacak.
2.el dusunulmuyor.
baslıgın amacı bu para cok gıbı gelsede bana seceneklerım cok yok 0 km bakımından.bunu acmamdakı amac showroomlarda kacırdıgım ındırımler, muhtemel yenı gelecek kasalar veya makyajlar vs konularından haberdar olup ona gore hareket etmek.
ikinci eli güçlü vs konular esnetilebilir.mazda alınmaz deyip cx5 i canlı gördük içine bindik bayıldılar olabilir oldu.yani a ' dan z ' ye bir kriter yok yerine göre .sadece şunlar var.
c segmenti çok düşünülmüyor.hanı cok begenılırse ılla sedan .
d segmentı ön planda.200 hafıf esnetılebılır.(250 cok cok begenılırse belkı .220 cıvarı kabul)
suv lar elbettekı olabılır.
yakıt veya motor tıpı cok onemlı degıl . manuel kesınlıkle olmayacak.
2.el dusunulmuyor.
baslıgın amacı bu para cok gıbı gelsede bana seceneklerım cok yok 0 km bakımından.bunu acmamdakı amac showroomlarda kacırdıgım ındırımler, muhtemel yenı gelecek kasalar veya makyajlar vs konularından haberdar olup ona gore hareket etmek.
Son düzenleme: