İncik boncuk eksik gidermeye devam. Yaz sonuna kadar bikaç kalem daha eksiği giderdikten sonra boya faslına gireceğiz

Hali hazırda bulunan eksikler şöyle:
Aynalar katlanmıyor. Sol ayna mekanizması kırık, sağın ise katlanma özelliği yok. Sağ kapıdan zamanında bir hasar almış normal ayna takmışlar.
Xenon farların ön dingildeki yükseklik sensörünün ayağı kırık değişim yada tamir olması lazım.
Kolçak arka küllük tırnakları kırık.
Sol ayna iç bakaliti hasarlı
Yağmur sensörü aktif lakin çalışmıyor. Ön cam atermik cam olması gerekli. Değişirmiyim bilmiyorum ama dayanamam herhalde

Lastik basınç sensörleri cihazla kapatılmış. Sıfır sensörler alınıp aktif edilecek.
Arka kapı sviçleri ve kızılötesi gözler elden geçirilerek eller serbest giriş aktifleştirilecek.
En son yapılanlarda şöyle:
Castrol magnatec 10-40 yağ ile bakım yapıldı. Yağ yağ filtresi mazot filtresi hava filtresi değişti. İlaveten şanzıman yağınıda yeniledik. Tamamı 490 tl tuttu işçilik dahil. Mazot filtreside dahil bide. Lagunaya ya da dizel arabalara bakımı pahalı diyen var ise benzinli ile kıyaslayabilir. 4,7 lt yağ alıyor araba filtre dahil. F7R 5.5 ten fazla alıyordu.
Arka sol yayın ucu kırıktı alt takozuyla beraber yeniledim.
Sağ arla torsiyon bakaliti yoktu sıfır buldum taktım. Sol tarafıda buldum maaşı bekliyorum

Sonrasında pandemi kısıtlaması bahanesi ile evin önünde tüm iç aksamı sihirbaz isimli temizlik maddesiyle temizledim. 3-4 kova su değiştirdim öyle kapkara pis su çıktı. Sonrasında sertleşen derilere vazelin uyguladım sonuç güzel. Ama pek kalıcı olmayacak gibi. Badem yağı uygulamayı düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 33821 Ekli dosyayı görüntüle 33824
Ekli dosyayı görüntüle 33823 Ekli dosyayı görüntüle 33822 Ekli dosyayı görüntüle 33819
Ekli dosyayı görüntüle 33818 Ekli dosyayı görüntüle 33820
Ekli dosyayı görüntüle 33815 Ekli dosyayı görüntüle 33816
Ekli dosyayı görüntüle 33817