Forumdaki garaj konumu takip edenler bilir. F7r ı satsammı satmasammı ne yapsam ne etsem diye düşünmelerden sonra bir gece çalan telefon ve ertesi sabah gelen arkadaşların aracımı expertize dahi sokmadan direk alıp gitmesiyle planımın ikinci aşamasında hedefimde olan araca kavuştum. Hani ilansız satıldı iyi mal kapıda durmadı zırvasını yapacak değilim ama hakikaten ilanları tümden sildikten birkaç gün sonra aracım gitti. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ondaki kadar emeğim hiçbir arabada olmayacak. Yorucu bir süreçti ve benim gözümde daha bitmeden sonlandı.
Yeni aracım bana ve aileme yaraşır geniş güvenli ve makul yakıt tüketimi sunmalıydı. Çok kusursuz değil eksikler incik boncuk çok. Mekanik bir sorun olmaması ve istediğim donanımda olması sebebiyle bende baktırmadan aldım. Yurtdışında ekstradan hafızalı koltuk ve navigasyonda olabiliyor ama Türkiye ye giren en dolu paketlerden kendisi. Şimdilik tek kare paylaşıyorum. İnanın fotoğraf çekmedim. Öyle bi üstün körü temizlikten sonra birkaç kare fotoğraf ekleyeceğim.

Yeni aracım bana ve aileme yaraşır geniş güvenli ve makul yakıt tüketimi sunmalıydı. Çok kusursuz değil eksikler incik boncuk çok. Mekanik bir sorun olmaması ve istediğim donanımda olması sebebiyle bende baktırmadan aldım. Yurtdışında ekstradan hafızalı koltuk ve navigasyonda olabiliyor ama Türkiye ye giren en dolu paketlerden kendisi. Şimdilik tek kare paylaşıyorum. İnanın fotoğraf çekmedim. Öyle bi üstün körü temizlikten sonra birkaç kare fotoğraf ekleyeceğim.