Yine de yeni yenidir hocam. Teknolojik oyuncağı bol bu kasanında. Açıkçası tek şartım klimalı abs li dizel araç olmasıydı. Yani clio symbol vb düşünmüştüm. Bu kasanın boşu olsa muhtemelen almazdım. Bununla uğraştığıma değeceğini düşündüğümden bu yok zamanımda alacak cesareti gösterdim. Cesaret diyorum zira insanların gözü korkuyor masraflıdır öyledir böyledir gibisinden.Aracınız hayırlı uğurlu olsun hocam. Açıkçası Laguna'ların tüm serileri, dengi olan günümüz Renault modellerinden Latitude, Talisman gibi araçlardan daha ilgi çekici ve kaliteli hissettiriyor. Belki 90'lar ve 2000'lerin başlarına ait olmasından, belki Safrane dönemine denk gelmesinden bilemiyorum. Allah kaza bela göstermesin.
Öyle tabi yeni her zaman yenidir. Benimki biraz daha duygusal bir yaklaşım denebilir. Belki de Renault'un şahsiyet, kimlik sahibi D segmenti modelinden olduğunu düşündüğüm içindir. D segment otomobillerin parçaları her daim biraz daha pahalı olur. Ama Renault olduğu için parça konusunda burada sıkıntı çekmezsiniz diye umuyorum. Zira verdiğiniz karar bence doğru olmuş. Bu araç öyle symbol ile kıyaslanacak bir araç değil. O yüzden temiz olduğu ve iyi baktığınız takdirde daha uzun dönem keyifle kullandırır kendisini.Yine de yeni yenidir hocam. Teknolojik oyuncağı bol bu kasanında. Açıkçası tek şartım klimalı abs li dizel araç olmasıydı. Yani clio symbol vb düşünmüştüm. Bu kasanın boşu olsa muhtemelen almazdım. Bununla uğraştığıma değeceğini düşündüğümden bu yok zamanımda alacak cesareti gösterdim. Cesaret diyorum zira insanların gözü korkuyor masraflıdır öyledir böyledir gibisinden.
Vicdan azabı gibi tepemde dolanma gel çıkalım hayde saat geldi zaten@PULAT Sonunda sığabileceğim bir araç alabildin gökanırHayırlı uğurlu olsun demekle birlikte aynı yerde çalışıp ıslatamamakta acı
![]()
Çocukluk hayalimdir.. 2003 model fıstık yeşili 2.0 privilege vardı dayımda, halen daha o zaman bende oluşturduğu etkinin üstünde arabaya binmedim. Kazasız belasız abi.Arkadaşlar birkaç kare fotoğraf eklemek istedimBu arada ufaktan toparlamaya başladım. Aşamalarıda paylaşacağım. Zaten şansıma hazır kurulu almak nasip olmayacak bana anlaşılan
Ekli dosyayı görüntüle 31507Ekli dosyayı görüntüle 31508Ekli dosyayı görüntüle 31509Ekli dosyayı görüntüle 31510Ekli dosyayı görüntüle 31511Ekli dosyayı görüntüle 31512Ekli dosyayı görüntüle 31513Ekli dosyayı görüntüle 31515Ekli dosyayı görüntüle 31516Ekli dosyayı görüntüle 31517
Bunların 2.0 privilege otomatikleri hakkında bilginiz var mı hocam?Biraz tecrübe edeyim iyisiyle kötüsüyle zaten buradan bişgilendiririm![]()
0 2.0 alıp otomatiğinden illallah edip satan dr bir yakınımız vardı, makbulu manuel.Bunların 2.0 privilege otomatikleri hakkında bilginiz var mı hocam?
Teşekkürler.0 2.0 alıp otomatiğinden illallah edip satan dr bir yakınımız vardı, makbulu manuel.
Tanıdıktan bir tane denk geldi diri bir otomatik bütçemi de aşmıyor. Alınmaz diyorsanız almam hocam araç hakkında bir bilgim yok tamamen donanım odaklı düşünüyordum.Otomatik alacaksanız 2006 ve üzeri 2.0t larına bakın. Ph1 kasa otomatikler 4 ileri aşırı ilkel ve dertli bir şanzımana sahip. Kesinlikle yürümüyor sorun çıkarıyor ve çok yakıyor. Manuel tavsiyemdir kesinlikle.
Bu güne dek 2005 laguna, 2008 clio ve 2004 megane ın otomatik viteslerini almış kullanmış biri olarak asla almayacağın 3 araba hangisi diye sorsalar bu üçünü ilk 3 sıraya yazardım. Şanssızlıkmı bilmem ama yığınla şikayet var. Bostancı sanayide bi otomatik şanzımancı, bu arabalar sayesinde evimi geçindiriyorum diye dalga geçmişti benimleTanıdıktan bir tane denk geldi diri bir otomatik bütçemi de aşmıyor. Alınmaz diyorsanız almam hocam araç hakkında bir bilgim yok tamamen donanım odaklı düşünüyordum.
Dediğim gibi düzgün otomatik bir tane denk geldi almayayım o zaman.Bu güne dek 2005 laguna, 2008 clio ve 2004 megane ın otomatik viteslerini almış kullanmış biri olarak asla almayacağın 3 araba hangisi diye sorsalar bu üçünü ilk 3 sıraya yazardım. Şanssızlıkmı bilmem ama yığınla şikayet var. Bostancı sanayide bi otomatik şanzımancı, bu arabalar sayesinde evimi geçindiriyorum diye dalga geçmişti benimle![]()