Hocam bazı makyajsız kasalarda şu jantı görüyorum bunlar orjinalinde var mı, sonradan mı takılma?18 olan makyajda geldi. Makyajsız 2.0 2009 aracımız vardı. 17 ebat. Ölçü de 235 45 17. Bizim aracımızın fotoğrafını paylaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38937
Orijinal jantlar bunlar. Bence bu kadar donanım, jant vs. kafaya takmayın. Temiz olanı bulun geçin. 2. Elde her zaman istenilen kombinasyon olmuyor maalesef. Hele ki Mondeo gibi nadir ve 2. eli sıkıntılı bir araçta benim önceliğim jantından önce temizliği olurdu.Hocam bazı makyajsız kasalarda şu jantı görüyorum bunlar orjinalinde var mı, sonradan mı takılma? Ekli dosyayı görüntüle 38938Ekli dosyayı görüntüle 38939
Yok hocam, orjinal olduğunu biliyorum. Sadece makyajlı kasanın jantını mı takmışlar onu öğrenmek istedim.Orijinal jantlar bunlar. Bence bu kadar donanım, jant vs. kafaya takmayın. Temiz olanı bulun geçin. 2. Elde her zaman istenilen kombinasyon olmuyor maalesef. Hele ki Mondeo gibi nadir ve 2. eli sıkıntılı bir araçta benim önceliğim jantından önce temizliği olurdu.
Tampon metal olur mu ? Tren mi bu...Abilerim 2009 Mondeo titanium'un orjinalinde ön ve arka tamponu plastik mi metal mi?
Bilmediğimden soruyorum hocam cevaplarsanız sevinirim. hocam 2009 Mondeo titanium'un orjinalinde ön ve arka tamponu plastik mi metal mi?Tampon metal olur mu ? Tren mi bu...
Plastik kardeşim plastik hiç metal olur mu tampon onu diyorum sana.Bilmediğimden soruyorum hocam cevaplarsanız sevinirim. hocam 2009 Mondeo titanium'un orjinalinde ön ve arka tamponu plastik mi metal mi?
Haşa abicimTokatlı hocam inşallah trollemiyorsunuzdur insanları
Abilerim benim en çok ihtiyacım olan konu hacim. Size birşey sormak istiyorum uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu?
İşlevi daha önemli değil midir sizce de ?Abilerim benim en çok ihtiyacım olan konu hacim. Size birşey sormak istiyorum uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu?
Edindiğim bilgilere göre Mondeo 65 mm daha uzun ve 26 mm daha geniş ama benim kafamda çok büyük bir soru işareti var. Bu ölçümler hangi ortam sıcaklığında yapıldı?? Bence belirtilmesi gerekiyordu. Onu da bir sormak lazım aslında ama buraya değil İnşallah.Abilerim benim en çok ihtiyacım olan konu hacim. Size birşey sormak istiyorum uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu?
Abim alay etme gözünü seveyim.Edindiğim bilgilere göre Mondeo 65 mm daha uzun ve 26 mm daha geniş ama benim kafamda çok büyük bir soru işareti var. Bu ölçümler hangi ortam sıcaklığında yapıldı?? Bence belirtilmesi gerekiyordu. Onu da bir sormak lazım aslında ama buraya değil İnşallah.
En başta böyle sorsaydınız. İkisini de geçin superb alınAbilerim benim en çok ihtiyacım olan konu hacim. Size birşey sormak istiyorum uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu?
Hocam superb'in alabileceğim kasası uzun ince çirkin bir araç o yüzden hiç düşünmedim.En başta böyle sorsaydınız. İkisini de geçin superb alın
Güzel kardeşim, sahibinden.com ve türevi sitelerin araç karşılaştırma özelliği var. Bu özellik sayesinde aynı marka model araçların farklı motor seçeneğini karşılaştırabileceğin gibi farklı araçları da karşılaştırabilirsin. Lütfen forumu amacına uygun kullanalım. Bunlar herhangi bir arama motorundan ulaşabileceğiniz bilgiler.Abilerim sorumu tekrarlıyorum cevaplarsanız mutlu olurum.
Uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu?
Hocam, bu araçları deneyimleyen hocalarımdan bilgi almak istiyorum.Güzel kardeşim, sahibinden.com ve türevi sitelerin araç karşılaştırma özelliği var. Bu özellik sayesinde aynı marka model araçların farklı motor seçeneğini karşılaştırabileceğin gibi farklı araçları da karşılaştırabilirsin. Lütfen forumu amacına uygun kullanalım. Bunlar herhangi bir arama motorundan ulaşabileceğiniz bilgiler.