Siz deneyimlediğiniz araçların boyutlarını ölçüyor musunuzHocam, bu araçları deneyimleyen hocalarımdan bilgi almak istiyorum.
Abim alay etme gözünü seveyim.
Hocam, bu araçları deneyimleyen hocalarımdan bilgi almak istiyorum.
Arama motoruna ford mondeo teknik veriler C5 teknik veriler diye arama yapsanız 2 dk da sonuca ulaşırsınız hadi onu yapmadınız @Bedirhan cevaplamış hala aynı soruyu soruyorsunuz
C5 daha geniş demek hmm...Keşke birileri de beni böyle düşünse ama hayat... :/ Senin de arabayı alacağından değil de işte bizimki hizmet sevdası
Ölçüm sonuçları NŞA'da fabrika kataloglarında verilen SAE standartında göre ölçülendirme şekilleri üzerinde gösterilmiştir. Yüksek sıcaklık veya ışık hızına yakın hızlarda araç uzunluklarında değişiklikler olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 38983
Hocam görselde ki Mondeo HB mi, Sedan mı?Keşke birileri de beni böyle düşünse ama hayat... :/ Senin de arabayı alacağından değil de işte bizimki hizmet sevdası
Ölçüm sonuçları NŞA'da, fabrika kataloglarında verilen SAE standartına göre ölçülendirme şekilleri üzerinde gösterilmiştir. Yüksek sıcaklık veya ışık hızına yakın hızlarda araç uzunluklarında değişiklikler olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 38983
Yaparken belirtmeyi unutmuşum Mondeo Zortback Coupe'yi andırıyor.Hocam görselde ki Mondeo HB mi, Sedan mı?