Geçmiş olsun hocam.Eşime direksiyon dersi sırasında kaza yaptık
Görünen hasar için istenen kasko bedelini değerlendirirseniz sevinirim..
Geçmiş olsun hocam.Eşime direksiyon dersi sırasında kaza yaptık
Görünen hasar için istenen kasko bedelini değerlendirirseniz sevinirim..
kaskonun ekspertizi raporu çıkardı ise değişmesi gereken en ufak civatayı bile yazar, keyfi olarak değişim yapacaklarını sanmıyorum ekonomik açıdanGeçmiş olsun.
Yazdıkları her parça hakikaten kırık mı yoksa takım halinde falan satmak zorundalar da ne varsa eklemişler mi?
Parçada herhangi bir kırık, işlev kaybı vs varsa değişirler. Araç söküldükçe de ekstra şeyler çıkabilir. Eksperler bu konuda oldukça cimri davranıyorlar ekstradan parça yazmazlar hatta tamir edilebilecekleri tamir ettirirler.Geçmiş olsun.
Yazdıkları her parça hakikaten kırık mı yoksa takım halinde falan satmak zorundalar da ne varsa eklemişler mi?
farın altında bulunan parçanın beyaz olduğu foto yeni ise iyi yapılmış gibiArabayı BB otomotivden aldım
Arabanın eski hali kazalı ve yeni hali alt alta koydum yorum sizin.
Biz 2016da sıfır aldığımiz c-elyseenin ilk 10 bin bakımında akünün bitik olduğu öğrenmiştik,
Müjdeler olsun. Araba her 1000 km yolda 0.5 litre motor yağı yakıyor.
Bunun bu motorlarda kronik olduğu söyleniyor. Bmw ve Mini de müzdaripmiş.
Artık yağ doldurarak yola devam edeceğiz. Rus kaynaklar subab lastikleri değişir ise %90 azalır diyor. Araba borcu bitene kadar yaptırmamayı planlıyorum en az 2 senesi var. Bu şekilde 20000 km yapsam sorun çıkarmı?
Yağ buharı çok fazla. Uzun yol sonrası yağ dolum kapağı açınca görebiliyorum.Yağı eklemeyi kaçırmadığınız, yani eksik yağ ile binmediğiniz sürece sorun olmaz. Ancak ben yine de o şekilde devam etmezdim. Sorunun kök sebebini tespit etmek önemli. Öncelikle egzozda duman var mı, ancak siz sürerken dip gaz açıp birinin arkadan izlemesi şart. Rölantide ya da aynadan izlemek çözüm olmayabilir. Daha sonra hangi yağı kullandınız ve nereden aldınız. Sahte yağ kullanıyor olma ihtimaliniz var mı ? Prince motorlar yağ seçen makinelerdir yüksek sıcaklıkta kolay yanan bir motor yağ çok daha çabuk eksilebilir. Bu tespitlerden sonra belki de yağ değişimi ile çözülebilecek bir sorundur.