Yeni aracımızı megane gider gitmez aldık. Kusursuz değil 2-3 parça boyası var. 283.000 km de 2016 model. Biraz kozmetik masrafları haricinde mekanik olarak benlik bişeyi yok gibi. Birkaç işi var zaten ustamdan aldım kendisi halledecek. Ben kozmetik eksikler ve ekstralar üzerine yoğunlaşacağım. Tamam dediğim anda satışa çıkacak. Her arabamda olduğu gibi kendim yıllarca binecekmişim gibi yapacağım. Bir araba daha eksiksiz hayata dönecek para ve zaman oldukça diyelim. Hemen çalışmaya başladım. İlk iş gizli özelliklerini açtım. Sonra her zamanki gibi orjinal LG marka carplay destekli teybin montajını yaptım. Sırada TSS20 ler ve kameraların montajı var. Ardından hız sabitleme sistemi gelecek. Benim program böyle ama benim günüm günümü tutmaz malum Tavan sepetide aldım. Jantta alacağım. Çok seversem sürerim ya
İlk görüşte aşk __________________________________________ Sıcağı sıcağına gizli saklı hiçbişey kalmasın dedim
Ekli dosyayı görüntüle 46002 Ekli dosyayı görüntüle 46001
Bir miktar dağıtmış olabilirim __________________________ Kaliteden taviz veremiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 46000
Bu araca dodik, spacer ,geniş lastikler gerçekten ayrı bir hava katıyor